Παπούτσια και χαρακτήρας

     Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Κάνσας, το στυλ, το χρώμα και η κατάσταση των παπουτσιών μπορεί να αντικατοπτρίσουν πτυχές της προσωπικότητας μας όπως και της συναισθηματικής κατάστασης της οποίας βρισκόμαστε. 
Μπαλαρίνες Pataugas NALA
Pataugas
Nala 
      Σε πείραμα που έγινε, έδειξαν σε διάφορους ανθρώπους φωτογραφίες ζευγαριών από παπούτσια και εκείνοι μάντεψαν κατά 90% σωστά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των κατόχων τους. 
Έτσι λοιπόν εάν μια γυναίκα φοράει  αθλητικά παπούτσια, πρόκειται για γυναίκα με αυτοπεποίθηση , που τη χαρακτηρίζει η άνεση και ξεχειλίζει από ενέργεια. Δεν είναι παθιασμένη με τη θηλυκή της πλευρά αλλά είναι σίγουρη για τον εαυτό της και μπορεί να είναι λαμπερή ακόμα και με τα αθλητικά της. 
Σανδάλια Marian
Marian
       Τα flat παπούτσια δείχνουν άνθρωπο που θέλει να νιώθει σιγουριά και σταθερότητα.
    Τα παπούτσια με ανοιχτά δάχτυλα δείχνει μία γυναίκα που ξέρει ότι έχει ωραία πόδια και τα δείχνει όπως και ότι όμορφο έχει επάνω της αναδεικνύοντας τα. Είναι ελεύθερο πνεύμα και συνήθως είναι η ψυχή της παρέας. 
      Μία γυναίκα με ψηλοτάκουνα είναι εκείνη που είναι αεράτη, ελεύθερο πνεύμα και δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων. 
    Οι γυναίκα που φοράει γόβα στιλέτο είναι αυτή που φωνάζει από μακρυά κοιτάξτε με και το μόνο που θέλει είναι να τραβήξει την προσοχή. 

οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του www.spartoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις