Φορέστε τις γόβες σας με κάλτσες!


Φορέστε τις γόβες σας με κάλτσες!

Μέχρι σήμερα είχατε συνηθίσει να βλέπετε το συγκεκριμένο στυλ μόνο στα περιοδικά μόδας ή στην πασαρέλα. Δε νομίζετε οτι έφτασε η ώρα να το υιοθετήσετε και εσείς; Προσπεράστε τους ενδοιασμούς σας και φέτος τολμήστε να φορέσετε τις κομψές ψηλοτάκουνες γόβες σας με ένα ζευγάρι κάλτσες. Είναι ένα εκκεντρικό trend το οποίο όμως θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας και θα δώσει στυλ ακόμα και στην πιο απλή εμφάνισή σας. Όπως όλες οι τάσεις της μόδας όμως, έτσι και αυτή προϋποθέτει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες για να είναι άψογο το τελικό αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέξετε
Ο βασικός κανόνας είναι οι κάλτσες που θα επιλέξετε να είναι λεπτές. Οι αθλητικές απαγορεύονται και οι μάλλινες επιτρέπονται μόνο εάν θέλετε να τις φορέσετε με τις μπότες σας. Προτιμήστε κασμιρένιες κάλτσες ή από μετάξι.
Επιλέξτε κάλτσες σε έντονα χρώματα που θα απογειώσουν το στυλ σας και θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σας.
Το ύψος της κάλτσας εξαρτάται από το μήκος της φούστας σας. Όσο ανεβαίνει το μήκος της φούστας τόσο πιο ψηλά θα πρέπει να φθάνει στο πόδι σας η κάλτσα.
Σε ό,τι αφορά το στυλ του παπουτσιού, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην είναι μυτερό κατά τα άλλα το συγκεκριμένο trend ταιριάζει με όλα τα παπούτσια. Το ιδανικό βέβαια είναι οι γόβες σας να έχουν μπαρέτα για πιο girly εμφάνιση.
Φυσικά για να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στυλ θα πρέπει οπωσδήποτε να διαθέτετε καλλίγραμμα πόδια αλλιώς να ξέρετε ότι θα τονίσετε περισσότερο τα χαριτωμένα άλλα στραβά σας ποδαράκια.
Όσες δεν είσαστε ακόμα σίγουρες για το αν μπορείτε να υποστηρίξετε το συγκεκριμένο trend, πειραματιστείτε με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και κάλτσες μαύρες μέχρι το γόνατο.


http://www.news.gr/gynaika/moda-styl/article/30219/foreste-tis-goves-sas-me-kaltses.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις