Χρώματα και prints που πρέπει να φορέσετε το χειμώνα που μας έρχεται!


Χρώματα και prints που πρέπει να φορέσετε το χειμώνα που μας έρχεται!

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να είμαστε in style είναι να επενδύουμε στα trendy χρώματα και prints. Για αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε τις πιο hot τάσεις για το χειμώνα που μας έρχεται!

Πράσινο
Αν και το σμαραγδί είναι πάντα στη μόδα το φθινόπωρο, υπάρχει μια νέα απόχρωση του πράσινου που κερδίζει έδαφος. Είναι κάτι ανάμεσα σε πράσινο της ελιάς και γκρι. Αυτό το χρώμα λειτουργεί σαν ουδέτερο, που σημαίνει ότι μπορεί να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα μπουφάν, ένα skinny jean, μία τσάντα ή ένα μάλλινο σκουφάκι.
Καρό
Το καρό πάντα θα είναι ένα από τα αγαπημένα μας, ωστόσο αυτή τη σεζόν θα είναι ακόμα πιο δημοφιλές. Οι πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014 πλημμύρισαν από καρό κομμάτια σε grunge και ανδρόγυνο στυλ. Σας προτείνουμε να το φορέσετε σε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, μια mini φούστα ή σε ένα κλασικό πουκάμισο.
Leopard print
Το leopard θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας καθώς θα φορεθεί πολύ και παντού! Εάν είσαστε επιφυλακτική φορέστε το trend σε ένα αξεσουάρ, εμείς πάντως σας προτείνουμε να το τολμήσετε καθώς είναι απόλυτα θηλυκό και sexy. Επενδύστε σε ένα φόρεμα, μία pencil φούστα, σε ένα oversized πουλόβερ ή σε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.
Λευκό
Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από το λευκό κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το λευκό θα είναι από τις πιο αγαπημένες τάσεις του φετινού χειμώνα κι εμείς προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα παλτό, σε ένα δερμάτινο jacket, ένα φαρδύ παντελόνι ή μια τσάντα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις