Τι να φορέσετε του Αγίου Βαλεντίνου!


Συμβουλές για στυλάτες εμφανίσεις!

Τι να φορέσετε του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα γιορτάσετε με τον καλό σας τον έρωτά σας πλησιάζει και έχετε ήδη αρχίσετε να αγχώνεστε για το τι να φορέσετε! Δεν υπάρχει λόγος…Αφού έχετε εμάς! Για εσάς που σας λείπει η έμπνευση, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε στυλάτα outfits για κάθε περίσταση!

Εάν πρόκειται να πάτε σε κάποιο εστιατόριο για ένα ρομαντικό δείπνο τότε η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι να φορέσετε ένα θηλυκό, χαριτωμένο φόρεμα με δαντέλα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπορντό. Προτιμήστε να φθάνει μέχρι το γόνατο και να μην έχει αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Ολοκληρώστε το look με ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος, τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες σας, το μεσάτο παλτό σας και ένα κομψό clutch. Για να δώσετε λάμψη στο σύνολο μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.
Εάν πρόκειται να πάτε στον κινηματογράφο, τότε το ιδανικό outfit είναι να συνδυάσετε το skinny jean σας με ένα λευκό t-shirt με κάποια εντυπωσιακή στάμπα και από πάνω να φορέσετε ανοικτό ένα καρό πουκάμισο. Ολοκληρώστε το look σας με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας μέχρι τον αστράγαλο, το δερμάτινο jacket σας και ένα crossbody τσαντάκι.
Εάν πρόκειται να μείνετε σπίτι και να περάσετε τη βραδιά σας αγκαλιά στον καναπέ, βλέποντας ρομαντικές ταινίες και πίνοντας κρασί, τότε προτιμήστε να φορέσετε το κολάν σας με το αγαπημένο σας φούτερ σε ένα φωτεινό χρώμα και ένα ζευγάρι sneakers.
Εάν πρόκειται να κάνετε clubbing εντυπωσιάστε τον φορώντας το στενό mini φόρεμά σας με ένα οπάκ καλσόν και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το δερμάτινο jacket σας, ένα μικρό τσαντάκι και αρκετά δαχτυλίδια.       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις