To απόλυτο party styling

To apoluto party styling
Οι αφορμές για πάρτι δεν τελειώνουν ποτέ. Μαζί τους δεν τελειώνει και ο ενδυματολογικός προβληματισμός, καθώς τα πιο statement ρούχα είναι συνήθως και εκείνα που συνδυάζονται πιο δύσκολα. Πώς θα φορέσετε το βελούδινο σακάκι; Μπορεί η pencil φούστα να φορεθεί σε glamorous περιπτώσεις; Έχουμε τα καλύτερα tips για τις πιο hot party εμφανίσεις.
ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΦΟΡΕΜΑΤα «δύσκολα» party κομμάτια εξασφαλίζουν ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Φροντίστε μόνο να κάνετε τις σωστές επιλογές στο styling, ώστε να σας κοιτούν με θαυμασμό και όχι με… απορία. Το πόσο κοντό θα είναι το φόρεμα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το στιλ και το σωματότυπό σας.  Τα flashy φορέματα κολακεύουν όταν είναι σε στράπλες γραμμή.

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ:Ένα σκούρο πανωφόρι θα αναδείξει ακόμη περισσότερο το λαμπερό φόρεμα.
Χρωματιστά μποτάκια που λειτουργούν σαν ένα μικρό θαυμαστικό για το σύνολο.
Έναν oversized φάκελο που χωράει πολύ περισσότερα από τα απαραίτητα.  

ΤΟ ΜΑΞΙΈνα μάξι φόρεμα είναι από τη φύση του ένδυμα για formal περιστάσεις, όμως το σωστό print και ύφασμα μπορούν να του αφαιρέσουν επισημότητα. Ανεβάστε κι άλλο τους πάρτι τόνους με faux ογκώδη βραχιόλια ή μακριά – και καθόλου λιτά – σκουλαρίκια. το print που θυμίζει κονφετί είναι ασορτί με τη διάθεση για party. Διαλέξετε μια loose γραμμή που δεν θα σας καταπιέζει στο χορό.

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ:Ένα biker jacket, καθώς η ροκ διάθεσή του «τσαλακώνει» τη σοβαροφάνεια.
Ουδέτερα τακούνια που προπάντων θα είναι άνετα.
Ένα τσαντάκι που από μόνο του κάνει statement. εντυπωσιακό, το φόρεμα μπορεί να είναι μέχρι και μονόχρωμο. 

ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΣΑΚΑΚΙΕκ πρώτης όψεως μοιάζει να μην είναι η πιο θηλυκή επιλογή και να συνδυάζεται δύσκολα. Με μια ζώνη που θα του δώσει σχήμα όμως και ultra feminine αξεσουάρ, όλα ανατρέπονται. Από μέσα φορέστε κάτι με βαθύ ντεκολτέ για να αποκαλύπτεται ένα κομμάτι γυμνό δέρμα. Οι γήινοι τόνοι στα υπόλοιπα ρούχα δημιουργούν ανάλαφρο αποτέλεσμα.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ:Ένα chic clutch, απλό στο σχήμα και το χρώμα.
Λαμπερά σκουλαρίκια που θα σας φωτίσουν και θα "σπάσουν" το dark βελούδο.
Εκκεντρικά μποτάκια που θα δώσουν το απαραίτητο μοντέρνο στίγμα. 

Η ΛΕΟΠΑΡ ΓΟΥΝΑ
Ευχαριστούμε, designers, που επαναφέρατε στη μόδα αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι, το οποίο κάνει εντύπωση ακόμη και φορεμένο με το πιο απλό μαύρο φόρεμα και το μίνιμουμ των αξεσουάρ. Αν τα μαλλιά σας είναι πλούσια και τα αφήσετε κάτω, αποφύγετε τα κοσμήματα. Το φόρεμα οφείλει να είναι απλό μεν, κοντό και σέξι δε. 
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΕ:
Μια λεπτή ζώνη που θα δώσει σχήμα στη σιλουέτα σας. 
Τον πιο «ήσυχο» φάκελο που διαθέτετε.
Λίγα και καλά αξεσουάρ, όπως ένα μεγάλο δαχτυλίδι ή βραχιόλι.  
Η PENCIL ΦΟΥΣΤΑ
Μέχρι στιγμής, το πιο glamorous event που πιστεύατε πως ταιριάζει ήταν το εταιρικό party. Να όμως που με το σωστό styling μπορεί να πάει σε κάθε party – εκμεταλλευόμενη τη σέξι φύση της και αφήνοντας πίσω τον αυστηρό της χαρακτήρα. Καθώς τα πόδια είναι καλυμμένα, αποκαλύψτε διακριτικά το στήθος.
Οι πτυχώσεις ή ένα βαθύ σκίσιμο είναι το απαραίτητο party twist.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΕ:
Ένα αποκαλυπτικό τοπ ή ένα πουκάμισο, το οποίο θα στολίσετε με τα απαραίτητα κοσμήματα.  
Ένα πανωφόρι σε ιδιαίτερο χρώμα και υφή.
ΤΟ ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΟ ΦΟΡΕΜΑ
Είναι τόσο συνηθισμένο όσο το αφήσετε εσείς να είναι. Ακόμη και αν είναι μαύρο, με κάποια alternative αξεσουάρ και δυναμικά ankle boots το αποτέλεσμα είναι τόσο διαφορετικό που κανείς δεν θα μπορεί να πει «να άλλη μια γυναίκα με δαντελένιο φόρεμα». Προτιμήστε το για περιπτώσεις που πρέπει να είστε elegant αλλά και... έτοιμη για το dancefloor. Αναζητήστε ένα φόρεμα με κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες ή ασυμμετρίες στο κόψιμο. Συνδυάζεται καλύτερο με λεπτό καλσόν, όχι οπάκ.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ:
Γιορτινά, φουτουριστικά μποτίνια για γνήσιες fashionistas.
Ένα παλτό με luxe λεπτομέρειες. 
Διακριτικά κοσμήματα που δεν θα διαταράξουν το elegance του συνόλου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις