Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tο ντύσιμο προδίδει…..



Παρατηρώντας τους προσεκτικά, μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή, κατά 80%, συμπεράσματα για την προσωπικότητά τους. Έχουμε και λέμε:
Α) Οι ματαιόδοξοι και όσοι θέλουν να αποσπούν την προσοχή ντύνονται συνήθως εκκεντρικά και γενικά επιδιώκουν να σοκάρουν με το ντύσιμό τους.
Β) Οι άνθρωποι που προσαρμόζονται με ευκολία στις εκάστοτε καταστάσεις είναι μάλλον ρηχοί και δεν τους αρέσει να εμβαθύνουν στα πράγματα, γι αυτό προτιμούν να μην ξεχωρίζουν από τους άλλους και ντύνονται σχεδόν πάντα σύμφωνα με τη μόδα και γενικά έχουν πολύ προσεγμένο ντύσιμο και κατάλληλο για κάθε περίσταση.
Γ) Όσοι απεχθάνονται τον καθωσπρεπισμό και σνομπάρουν το κατεστημένο, καθώς κι εκείνοι που ζουν στον κόσμο τους, σπάνια νοιάζονται για το ντύσιμό τους. Έτσι, θα τους δείτε άλλοτε με ρούχα ντεμοντέ, συχνά ασιδέρωτα και μερικές φορές βρόμικα ή και αταίριαστα μεταξύ τους.
Δ) Οι άνθρωποι που, αν και καλοντυμένοι, δεν φοράνε τα ανάλογα για την περίσταση ρούχα, είναι συνήθως εκείνοι που θέλουν να διατυμπανίσουν την ανεξαρτησία τους. Συχνά πρόκειται για ενδιαφέροντες τύπους, αν και ξεροκέφαλους.
Ε) Οι άνθρωποι που όχι μόνο δεν εντυπωσιάζουν με το ντύσιμό τους, αλλά δεν μπορούμε και να τους φανταστούμε διαφορετικά ντυμένους τα ρούχα τους μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένα αποκλειστικά γι αυτούς, σαν να αποτελούν μια φυσική προέκτασή τους είναι συνήθως άτομα κατασταλαγμένα και σίγουρα για τον εαυτό τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις