Δέκα Dos and Don’ts για το καλοκαιρινό ντύσιμο του συντρόφου σας!




0


photo from www.newlifestyle.gr
 Τα καλοκαιρινά events αρχίζουν και καλό θα ήταν φίλες μου να δούμε 10 μικρά, ωστόσο σημαντικά, tips για το ντύσιμο των συντρόφων σας όχι μόνο στις κοινωνικές εκδηλώσεις που είστε καλεσμένοι αλλά σε οποιαδήποτε έξοδό σας, απογευματινή ή βραδινή. Αγόρια τα παρακάτω αφορούν εσάς! Check them out!
DO – Ένα άσπρο παντελόνι είναι πάντα απαραίτητο για τις καλοκαιρινές εξόδους των αντρών. Είναι ευκολοφόρετο και μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν όλα τα χρώματα.
DON’T – Αποφύγετε να συνδυάσετε το άσπρο παντελόνι με πουκάμισα ή μπλούζες με χρώματα όπως μπεζ, καφέ, γκρι ή σομών. Δεν κάνουν καθόλου ωραία αντίθεση.
DON’T – Αποφύγετε τις άσπρες ζώνες, καθώς και τα κάτασπρα παπούτσια. Άσπρα παπούτσια επιτρέπονται μόνο τύπου sneakers και αυτά καλό θα ήταν να έχουν και κάποιο άλλο χρώμα μαζί.
DO – Χρωματικά καλό θα ήταν να έχετε δυο ζώνες στην ντουλάπα σας. Μπλε και καφέ ή καμηλό. Προτιμήστε τις ζώνες πλεξούδα για περισσότερο στυλ.
DON’T – Αποφύγετε να συνδυάσετε το κλασσικό τύπου polo μπλουζάκι με ζώνη. Καλό θα ήταν τέτοιου τύπου μπλουζάκια να φοριούνται έξω από το παντελόνι και χωρίς ζώνη.
DO – Φορέστε το πουκάμισο απέξω από το παντελόνι και με σηκωμένα μανίκια για πιο ανάλαφρο ντύσιμο, ενώ όταν φορέσετε το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι μην παραλείψετε ποτέ τη ζώνη (εκτός και αν είστε πολύ αδύνατος και το παντελόνι δεν έχει θηλιές για ζώνη – είναι δηλαδή ειδικά φτιαγμένο με κρυφό κούμπωμα για να μην βάζετε ζώνη).
DO – Στους καλοκαιρινούς γάμους ή βαπτίσεις (μόνο όταν είστε πολύ κοντινός συγγενής) φορέστε κουστούμι με διαφορετικά χρώματα στο σακάκι και το παντελόνι. Μη φοβηθείτε! Κυρίως οι νέοι! Μπορείτε να φορέσετε blue-black σακάκι και κόκκινο παντελόνι με άσπρο πουκάμισο. Φορέστε το κλασσικό μπλέιζερ με καφέ παντελόνι και θαλασσί πουκάμισο. Τολμήστε!
DO -Στις εμφανίσεις που δεν χρειάζεται να φορέσετε σακάκι, προτιμήστε πουκάμισα με λαχούρια ή διάφορα σχέδια που είναι της μόδας. Ευτυχώς, μπορείτε να τα βρείτε σε πάρα πολλά καταστήματα στην αγορά.
DON’T – Φορέστε λιγότερο τα κλασσικά και πλέον συνηθισμένα καρώ ή ριγέ πουκάμισα, τουλάχιστον για το καλοκαίρι.
DO – Τέλος, πάντα πρέπει να είστε συνδυασμένοι και σχετικά κοντά στο στυλ με την σύντροφό σας. Αν όχι χρωματικά τουλάχιστον στο ύφος πρέπει να ταιριάζετε. Δεν είναι ωραίο η κοπέλα που σας συνοδεύει να είναι πολύ καλά ντυμένη και εσείς να φοράτε για παράδειγμα αθλητικά παπούτσια ή να είστε πιο πρόχειρα ντυμένος. Καλό είναι από πριν να συνεννοηθείτε, ώστε το αποτέλεσμα οπτικά να είναι ωραίο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις