Το ντύσιμο στην παραλία

Το αγαπημένο σου μέρος τώρα το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από την παραλία, αλλά μήπως εκεί είναι που μπερδεύεσαι με το στιλ σου;

Παρεό ή φόρεμα, καπέλο ή τζόκεϊ ή μήπως τελικά να μη φορέσεις τίποτα για να γλιτώσεις και τον πονοκέφαλο;

Διάβασε παρακάτω πώς θα βρεις το δικό σου στιλ στον πιο must καλοκαιρινό προορισμό: την παραλία!

Από την κορυφή ως τα νύχια: Το καπέλο όχι μόνο είναι ένα βασικό αξεσουάρ του στιλ της παραλίας αλλά σε προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Μπαντάνα και καπέλο panama

Από μεγάλο στη ψάθινη εκδοχή του που σε βάζει στο κλίμα της εποχής και σε μεταμορφώνει σε «υπερπαραγωγή» της παραλίας μέχρι το κλασικό τζόκεϊ ή σε στιλ κάδου το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού σου προσφέρει την απαραίτητη σκιά.

Εναλλακτικά, η μπαντάνα ή το φουλάρι αν το δέσεις περίτεχνα γύρω από το κεφάλι σου κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά ενώ σε καθιερώνει ως την επόμενη bohemian θεά της παραλίας.

Μάξι αέρινα φορέματα και τα ολόσωμα floral σορτς

Στην παραλία, τα έχει δει όλα: Από καυτά μίνι, μέχρι μάξι φορέματα με δέσιμο στο λαιμό, καυτό μίνι σορτς συνδυασμένο με λευκό τοπάκι ή απλά παρεό που «δένει» χρωματικά με το μαγιό.

Ανάμεσα σε τόσες επιλογές και τόσα στιλ, η αλήθεια είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να μπερδευτείς. Εσύ τι θα διαλέξεις; Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορούν να επηρεάσουν αυτήν την απόφαση.

Ιδανικά, πήγαινε στην παραλία με ένα άνετο φόρεμα -σε φούξια, τιρκουάζ και κίτρινο χρώμα- που συνδυάζεται με το μαγιό σου και πάρε μαζί σου ένα σορτς και ένα τοπ για όταν θα φεύγεις από την παραλία. Και μην ξεχνάς το χρυσό κανόνα της μόδας: «less is more» ειδικά στην παραλία!

Τα αξεσουάρ της παραλίας είναι ό,τι πιο σέξι μπορείς να βρεις. Το πιο βασικό συστατικό της εμφάνισης σου και αυτό το καλοκαίρι δεν είναι άλλο από τα αξεσουάρ.

Βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια για το πόδι, το χέρι ή όποιο άλλο μέρος του κορμιού σου θέλεις σε στολίζουν. Ξύλινα βραχιόλια, έθνικ κολιέ και μακριά σκουλαρίκια σε μεταμορφώνουν στο απόλυτο summer style icon.

Πρόσεξε τα ψεύτικα αξεσουάρ που θα φορέσεις και μέσα στο νερό και είναι πιθανό να σκουριάσουν. Απόφυγε τα αλυσιδάκια στο πόδι που είναι εκτός μόδας.

Η τσάντα θαλάσσης

Η πορεία ολόκληρου του στιλ σου, εξαρτάται από αυτή τη μοναδική λεπτομέρεια. Η τσάντα ως αξεσουάρ ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντική όσο στην παραλία.

Η τσάντα θαλάσσης πρέπει εκτός από άνετη, βολική και ευρύχωρη να δένει και άρτια στιλιστικά με το υπόλοιπο σύνολο. Η ψάθινη τσάντα είναι μια διαχρονικά μοδάτη λύση που μπορεί να έχει επάνω από λουλούδια μέχρι φουλάρι ή πολύ απλά μπορεί να έχει όλα τα καλοκαιρινά χρώματα.

Γενικά ξέχασε τις μονοχρωμίες και τόλμησε να λανσάρεις καλοκαιρινά εμπριμέ και χρωματικούς συνδυασμούς που θα απογειώσουν το στιλ σου.

Η τσάντα σε marine στιλ με ρίγες και σχοινί είναι μια ακόμη επιλογή ενώ όλα τα έντονα χρώματα όπως κοραλλί, κίτρινο ή και τιρκουάζ είναι ενδιαφέρουσες επιλογές.

Φρόντισε η τσάντα να είναι μεγάλη, να διαθέτει μικρό τσαντάκι που θα χωράει τα αντηλιακά σου και ξεχωριστή θήκη για χρήματα, μκροαντικείμενα και κινητά.

Εξαιρετικά σικ και μοδάτη είναι η μπουρνουζέ τσάντα σε έντονα χρώματα


Το αιώνιο δίλημμα που σε προβληματίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν είναι άλλο από αυτό. Η παραλία είναι το απόλυτο μέρος για να φορέσεις την αγαπημένη σου σαγιονάρα: με ψάθινο πάτο και κοχύλια είναι ιδανική για την παραλία.

Ξέχασε οτιδήποτε κραυγαλέο και έχε πάντα κατά νου ότι πας στην παραλία, όχι σε κλαμπ αλλά ούτε και σε δεξίωση. Συνοψίζοντας, η σαγιονάρα για την παραλία (προτίμησε τη φλατ εκδοχή τους και όχι αυτή με τακούνι) και το σανδάλι για τις βόλτες στα σοκάκια ενώ τα gladiator για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.

Tα jelly shoes και πέδιλα σε φλούο χρώματα, θα τα βρεις και φέτος σε όλα τα καταστήματα και είναι ιδανικά και για την πλαζ.

Απόφυγε:

-Το μακιγιάζ στην παραλία ακόμα κι αν είναι αδιάβροχο.

-Τα λουλούδια στο κεφάλι.

-Τα τζιν παντελόνια.

-Τα αθλητικά παπούτσια και κάλτσες.

-Μην ξεχνάς ότι το παν είναι να είσαι ο εαυτός σου με ό,τι και αν φορέσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις