Συμβουλές ντυσίματος για γυναίκες που προτιμούν τα φλατ παπούτσια




Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια χωρίς τακούνι είναι άνετα και πολλές γυναίκες τα προτιμούν. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από τέτοια παπούτσια τα οποία την έλλειψη τακουνιού την αντικαθιστούν με όμορφα πρωτότυπα σχέδια, κεντήματα, χρώματα, περίεργα λουράκια και γενικά αποτελούν ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ για τη γκαρνταρόμπα μας!
Μπαλαρίνες Molly Bracken LONA-SIGNATURE άσπρο 350x350Προσωπικά πιστεύω ότι σχεδόν όλα τα ρούχα μπορούν να φορεθούν και με φλατ παπούτσια, από τα πιο casual μέχρι οι βραδινές τουαλέτες αρκεί βέβαια να είναι παπούτσι που ταιριάζει με το υπόλοιπο ντύσιμο. Δηλαδή με ένα πολύ καλό φόρεμα καλό είναι να φορεθούν πιο πολυτελή και πιο ιδιαίτερα παπούτσια, πράγμα βέβαια που ισχύει και όταν φοράμε τακούνια.
Οι συμβουλές που μπορώ να δώσω είναι όσον αφορά στα παντελόνια, να αποφεύγετε να φοράτε πολύ στενά παντελόνια και κολάν με φλατ παπούτσια αν δεν είστε πολύ αδύνατες, γιατί το αποτέλεσμα δεν κολακεύει το σώμα. Σε αυτή την περίπτωση προτιμήστε παντελόνια σωλήνα, στενά μεν αλλά όχι κολλητά, αν θέλετε στενό παντελόνι. Αλλιώς όλα τα άλλα σχέδια παντελονιών σας περιμένουν!
Όσον αφορά τις φούστες, αν είστε ψηλές δεν έχετε κανένα περιορισμό στο μήκος της φούστας. Αν όμως είστε μετρίου αναστήματος αποφύγετε τις φούστες κάτω από το γόνατο (με μήκος μέχρι το μέσον της γάμπας) γιατί με φλατ παπούτσια θα σας κονταίνουν. Προτιμήστε είτε κοντές φούστες είτε μακριές φούστες είτε φούστες ακριβώς στο γόνατο. Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για το μήκος των φορεμάτων.
Μπαλαρίνες Clarks FELICIA PLUMΌσον αφορά το σχέδιο του παπουτσιού αν δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές καλό είναι να αποφύγετε να φοράτε φλατ παπούτσια που φτάνουν πάνω από τον αστράγαλο με φούστα γιατί το αποτέλεσμα πάλι θα σας κονταίνει. Αν έχετε ήδη τέτοια παπούτσια, φορέστε τα καλύτερα είτε με μακριά φούστα είτε με παντελόνι για να καλύπτετε την τυχόν ατέλεια (και να τα αξιοποιήσετε).

http://helenasboudoir.ddns.net/symvoules-flat-papoutsia/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις