Ντυμένη με στιλ και στο κρύο

Και ξαφνικά το κρύο και τα χιόνια μας χτύπησαν την πόρτα!
Μαζί με όλες τις άλλες αλλαγές που ο κρύος καιρός φέρνει στην καθημερινότητά μας, έρχεται και ο προβληματισμός
«Μπορώ να είμαι καλοντυμένη και με τα κρύα;»
Η απάντηση φυσικά και είναι «Ναι!»
Το να είμαστε ζεστές και να μην αρρωστήσουμε είναι αυτό που προέχει, φυσικά, κάτι τέτοιο όμως σε τίποτα δεν μας εμποδίζει να είμαστε ντυμένες με στιλ. 
Για να δούμε μερικά μικρά κολπάκια που θα μας κρατήσουν ζεστές και in fashion…


1. Ζεστές μπλούζες

Έδω το μυστικό κρύβεται στο υλικό και το μήκος. Αυτά δηλαδή που κάνουν μια μπλούζα ζεστή χωρίς να είναι χοντρή και να μας προσθέτει κιλά. Οι λάτρεις του μεταξιού και του κασμίρ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ποιότητα φέρνει την ζεστασιά και όχι ο όγκος.
- Προτιμήστε μπλούζες με μανίκια που στενεύουν στους καρπούς online, καθώς ένα χαλαρό μανίκι θα αφήνει τον κρύο αέρα να μπαίνει μέσα και να σας παγώνει μέχρι τους ώμους.
- Φορέστε ένα πουλόβερ ή μια ζακέτα πάνω απ’ το μπλουζάκι ή το πουκάμισό σας. Το σημαντικό εδώ είναι, αν διαλέξετε ένα φαρδύ πλεκτό να το συνδυάσετε με στενή φούστα ή παντελόνι για να μην δημιουργήσετε περισσότερο όγκο στην εμφάνισή σας.


2. Ζεστά εσώρουχα

Το γεγονός ότι τα εσώρουχα είναι κρυμμένα κάτω από περισσότερα ρούχα δεν σημαίνει με τίποτα ότι πρέπει να είναι και η ολόμαλλη σκελέα του παππού μας.
Επ’ ουδενί δεν θυσιάζουμε την θηλυκότητα στο βωμό του κρύου. Στο εμπόριο υπάρχουν εσώρουχα από ζεστά υλικά που θα αναδείξουν ταυτόχρονα την θηλυκότητά μας.


3. Ζεστά πόδια

- Για τις λάτρεις των παντελονιών, η αντιμετώπιση του κρύου είναι εύκολη δουλειά. Προτιμήστε παντελόνια σε στενή γραμμή κατά προτίμηση μάλλινα ή φανελένια. Για έξτρα ζεστασιά, φορέστε καλσόν μέσα από το παντελόνι.
- Αν προτιμάτε τις φούστες, διαλέξτε ένα χοντρό μάλλινο ή οπάκ καλσόν.
Τις μέρες των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών κρατήστε στην ντουλάπα σας τις μίνι και τις φούστες σε λοξή ή «Α» γραμμή, η πιο ασφαλής και ζεστή επιλογή είναι φούστες μετρίου μήκους σε στενή γραμμή.
Ό,τι κι αν διαλέξετε –φούστα ή παντελόνι- μην ξεχάσετε τις μπότες σας. Ψηλές μπότες στο χρώμα της φούστας ή του παντελονιού τις οποίες βρήκα στη σελίδα www.spartoo.gr στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.spartoo.gr/Botes-woman-st-10217-10124-0.php που θα διατηρήσουν τα πόδια και τις γάμπες σας ζεστά.


4. Το σωστό πανωφόρι

Τα παλτό και τα μπουφάν πρέπει να είναι καλής ποιότητας και ζεστά. Επιλέξτε το μήκος τους ανάλογα με το υπόλοιπο ντύσιμό σας και φυσικά διαλέξτε εκείνο που θα κολακεύει περισσότερο την σιλουέτα σας δείχνοντάς την ψηλότερη και λεπτότερη.
Για casual look διαλέξτε μπουφάν ή σακάκι. Έχετε στο νου σας ότι ένα πολύ κοντό σακάκι ή μπουφάν μπορεί να μην κολακεύει εκείνες που θέλουν να αφαιρέσουν οπτικά πόντους από την μέση και την κοιλιά.
Ένα μπουφάν  στο ύψος των μηρών κολακεύει όλους τους σωματότυπους και είναι εξαιρετικά βολικό.
Για λιγότερο casual ντύσιμο ένα παλτό στο ύψος του γόνατου ή λίγο ψηλότερα είναι η ιδανική λύση.
Τα παλτό σε γραμμή «Α» είναι πιο σπορ, ενώ τα ίσια μεσάτα παλτό μπορούν να σας συνοδεύουν σε κάθε περίσταση.
Ως προς το χρώμα του παλτό ή του μπουφάν σας αυτό εξαρτάται από τα ρούχα που συνοδεύει. Η χρωματική αρμονία είναι πάντα η επιτομή του σικ.


5. Ζεστό κεφάλι

Κασκόλ, σκουφιά, καπέλα και μπερέ. Οι επιλογές για να έχουμε το κεφάλι μας ζεστό και όμορφο είναι άπειρες. Το παν στο κρύο είναι να μην αφήσουμε το κεφάλι μας να κρυώσει (το ακούγαμε από τη μαμά μας και ήταν ίσως η πιο διαχρονική της συμβουλή).
Διαλέξτε λοιπόν αυτό που σας αρέσει περισσότερο και ταιριάζει καλύτερα με το σχήμα του προσώπου σας και με τα χαρακτηριστικά σας.
Ούτε μια στιγμή μην ξεχάσετε το περιποιημένο, διακριτικό σας μέηκαπ και την φροντίδα των μαλλιών που ταλαιπωρούνται αρκετά στις χαμηλές θερμοκρασίες.
Πάνω απ’ όλα να θυμάστε: Το καλύτερο αντίδοτο στο κρύο είναι το χαμόγελό σας. Διαλέξτε λοιπόν ζεστά ρούχα και το πιο ζεστό σας χαμόγελο και…

http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion_style_kryo_/fashion_style_kryo_11643.php

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις