Ιδέες για φθινοπωρινό στιλ

Το φθινόπωρο στον κόσμο της μόδας είναι γεμάτο στιλ. Το μεταβατικό αυτό στάδιο, κρατάει κάποια βασικά κομμάτια από το καλοκαιρινό σου ντύσιμο και τα συνδυάζει με κάποια ρούχα που θα σε εισάγουν σιγά σιγά στο χειμώνα δημιουργώντας ένα μοναδικό φθινοπωρινό στιλ! Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να είσαι μοντέρνα αντιμετωπίζοντας τα πρωτοβρόχια με στιλ!
Ιδέες για φθινοπωρινό στιλ
Παρακάτω μπορείτε να δείτε υπέροχες ιδέες για φθινοπωρινό στιλ οι οποίες είναι μέσα στις πιο Hot τάσεις της μόδας.
Τζιν καμπάνα Le Temps des Cerises 210Τα τζιν σορτσάκια σιγά σιγά αντικαθίστανται από τα τζιν παντελόνια! Ένα τζιν παντελόνι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αφού θα σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Είτε με ένα t shirt για πιο casual στιλ, είτε με μια ανάλαφρη πουκαμίσα για να νιώθεις πιο άνετη είναι το κομμάτι πασπαρτού της γκαρνταρόμπας σου!
Ένα τζιν πουκάμισο είναι άλλο ένα κομμάτι κλειδί για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Με την ελαφριά ψύχρα του φθινοπώρου αποτελεί την τέλεια ιδέα για να συνδυάσεις το παντελόνι σου. Εάν έχεις κάποιο floral top από το καλοκαίρι, μπορεί να του δώσεις μια πιο φθινοπωρινή χροιά, συνδυάζοντας το με το τζιν πουκάμισο.
Για να περπατήσεις πολλά χιλιόμετρα με στιλ χρειάζεσαι και τα κατάλληλα παπούτσια! Τη σεζόν που μας πέρασε, αλλά και αυτήν, επανήλθαν δυναμικά τα αθλητικά παπούτσια, λίγο διαφορετικά αυτή τη φορά. Πιο θηλυκά και πιο κομψά, με λεπτομέρειες από prints ή από δέρμα, τα παπούτσια αυτά δεν έχουν θέση μόνο στο γυμναστήριο, αλλά πλέον μπορούν να σε συνοδεύσουν από τη δουλειά μέχρι τη βόλτα σου!
Τη φθινοπωρινή σεζόν δε μπορείς να κρατήσεις μια ανοιχτόχρωμη τσάντα, καθώς χτυπάει πολύ έντονα στο μάτι, αλλά ούτε και μια μαύρη αφού είναι πολύ σκούρα. Η ιδανική λύση είναι μια καφέ ταμπά τσάντα που θα βρείτε στο spartoo που ταιριάζει τέλεια με το φθινόπωρο! Το πρωί μια μεγάλη τσάντα θα σου κρατήσει συντροφιά στη δουλειά σου, ή μια σε στιλ ταχυδρόμου θα είναι ταυτόχρονα και άνετη. Μεγάλο comeback έκαναν και τα σακίδια πλάτης, που κυκλοφορούν σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών, σχεδίων, και χρωμάτων.
Ένα ελαφρύ τζάκετ σε στιλ παρκά, θα γίνει ο ιδανικός σύντροφος σου για τις ψυχρές μέρες του φθινοπώρου! Προτίμησε ένα σε χακί απόχρωση, που σπάει τη μονοτονία και ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα.
Ένα must have κομμάτι, η μαρινιέρα αλλάζει χρώματα φέτος το φθινόπωρο, με πρωταγωνιστή το δίδυμο μαύρο και καφέ. Τόσο κλασικό όσο πρέπει, αλλά με μια μοντέρνα δόση, αυτό το μπλουζάκι θα σε σώσει από πολλές μέρες που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις!
Κολιέ Zaza Factory INDIENΤα μεγάλα κολιέ αλλάζουν αποχρώσεις και συνεχίζουν να κατέχουν χώρο στη ντουλάπα αλλά και στο στιλ μας! Καφέ, μπλε σκούρο πράσινο σμαραγδί κάνουν το απλό άσπρο μπλουζάκι σου σε φθινοπωρινό fashion item!
Τα γυαλιά ηλίου φυσικά είναι απαραίτητα και το χειμώνα! Οι καθρέφτες αλλά και τα γυαλιά σε σχήμα… γάτας (cat eye sunglasses) είναι απαραίτητα, όχι μόνο για να σου δώσουν στιλ αλλά και για να σε προστατεύσουν!
υφασμάτινα αξεσουάρ Desigual  Multicolore 350x350Φυσικά, και αυτό το φθινόπωρο τα φουλάρια κατέχουν πρώτη θέση! Ένα φουλάρι μπορεί να μεταμορφώσει και το πιο απλό σου ντύσιμο, ενώ ταυτόχρονα θα σε προστατεύσει από την αλλαγή του καιρού. Επίσης με ένα φουλάρι μπορείς να κάνεις τα καλοκαιρινά σου μπλουζάκια φθινοπωρινά!
Τέλος μια μεγάλη κλασική ομπρέλα είναι η τελευταία πινελιά που θα δώσει το τέλειο φθινοπωρινό στυλ!

http://www.dynamikhgynaika.gr/moda/idees-gia-fthinoporino-stil/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις