Είσαι μικροκαμωμένη και θέλεις να δείχνεις όσο γίνεται ψηλότερη στο ρεβεγιόν, αλλά δεν ξέρεις πώς; Μπορεί τα ακριβά αρώματα να μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια, δε θα ήθελες όμως να μοιάζεις με ψηλόλιγνο...μπουκάλι τη μεγάλη βραδιά; Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι είσαι ψηλότερη απλά και μόνο φορώντας τα σωστά ρούχα!
Ναι στις κάθετες γραμμές: στις μπλούζες σου! Αν θέλεις να δείχνεις ψηλότερη προτίμησε τις κάθετες γραμμές αντί για τις οριζόντιες σε μπλούζες και φορέματα. Οι οριζόντιες ρίγες εκτός του ότι δε σε δείχνουν ψηλότερη, σε παχαίνουν, συνδυασμός που κατά γενική ομολογία σκοτώνει!

Φόρεσε: one shoulder μπλούζες και φορέματα με κάθετες ρίγες που είναι ότι πρέπει για να επιτύχεις το σκοπό σου και άφησε τον ένα ώμο ακάλυπτο!
Κοντά Φορέματα BCBGeneration PILARΒρες το σωστό μήκος παντελονιού: αν επιλέξεις να είσαι άνετη με παντελόνι στο ρεβεγιόν της παραμονής, ξέχασε τα παντελόνια που είναι πολύ χαλαρά ή είναι πολύ κοντά γιατί σε δείχνουν πολύ κοντή. Αντίθετα αν θέλεις να προσθέσεις ορισμένους πόντους ύψους στην εμφάνιση σου τα μακριά παντελόνια είναι ιδανικά αφού δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας ψιλόλιγνης σιλουέτας. Αν δεν είσαι και το πρώτο ύψος, να είσαι σίγουρη ότι θα χρειάζεσαι κόντεμα. Το ιδανικό μήκος σε αυτή την περίπτωση θα το βρεις αν "γυρίσεις" το- μακρύ- παντελόνι σου έτσι ώστε απλά να ακουμπάει την κορυφή του παπουτσιού σου!
Φόρεσε: το skinny τζιν σου κατά προτίμηση σε σκούρα απόχρωση είναι ιδανικό ειδικά άμα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Έτσι δημιουργείς την εντύπωση ότι το πόδι σου είναι πιο μακρύ από ότι είναι στην πραγματικότητα! Συνδύασε το  με τις γόβες στιλέτο σου και θα συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα στα ...μακριά-πόδια σου!
Ο λαιμός σου να είναι...γυμνός: όταν αφήνεις το λαιμό σου εκτεθειμένο εκτός του ότι είσαι πιο αποκαλυπτική, δημιουργείς αυτόματα την ψευδαίσθηση ότι είσαι ψηλότερη, εκτός από απίστευτα σέξι!
Φόρεσε: μπλούζα ή πουλοβεράκι με λαιμόκοψη V. Μπορείς φυσικά να φορέσεις και την αγαπημένη σου ζακέτα απλά φρόντισε να μην κουμπώσεις τα επάνω κουμπιά έτσι ώστε να δημιουργείς μια (νοητή) συνεχόμενη κάθετη γραμμή.

Χαμηλά παπούτσια Betty London BONTAG Black 350x350
Αξεσουάρ και ξερό ψωμί: τα αξεσουάρ συμπληρώνουν και τελειοποιούν την εμφάνιση σου χαρίζοντας σου αέρα ντίβας που είναι must ειδικά αυτές τις μέρες, άσχετα με το ύψος σου, αρκεί να είναι λίγο μακριά!
Φόρεσε: μακριά φουλάρια που θα βρεις στο spartooμακριά σκουλαρίκια έργα-τέχνης, μακριά κολιέ είναι λίγα μόνο από τα κομμάτια που σε βοηθούν να δείχνεις ακόμη πιο ψηλή!

Ψηλοτάκουνα: δεν είναι μυστικό ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου προσθέτουν εκτός από πόντους στιλ και πόντους ύψους! Αν νιώθεις κοντούλα, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα για να φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη!
Φόρεσε: παπούτσια με λεπτό τακούνι τα οποία σε δείχνουν ψηλότερη χωρίς να δείχνουν χοντροκομμένα-σε αντίθεση με τα πιο χοντρά τακούνια που μπορεί να την κάνουν την δουλειά τους αλλά δεν είναι και ότι πιο θηλυκό κυκλοφορεί στην αγορά!

Προσοχή στο χρώμα: η επιλογή του χρώματος έχει άμεση σχέση με το αν δείχνεις πιο ψηλή! Μια σούπερ λύση είναι να επιλέξεις ένα μονόχρωμο outfit που δημιουργεί την εντύπωση ενός ενιαίου συνόλου που πετυχαίνει το σκοπό του δηλαδή σε κάνει να δείχνεις ψηλότερη!
Για παράδειγμα και αφού ξέρεις ήδη ότι το μαύρο χρώμα είναι αυτό που σου αφαιρεί κιλά μπορείς να συνδυάσεις τη μαύρη pencil φούστα σου που είναι in φέτος με μαύρη εφαρμοστή μπλούζα και ψηλά τακούνια για εντυπωσιακό λούκ στο πάρτι της παραμονής. Για να δώσεις λίγο χρώμα μπορείς να συνδυάσεις το total black look σου με ένα πολύχρωμο φουλάρι!
Έξτρα τιπ: Συνδύασε χρωματικά τα παπούτσια σου με το παντελόνι σου, και τα πόδια σου θα φαίνονται ακόμη πιο μακριά και καλή χρονιά!

Πηγή: http://www.womenonly.gr/fashion_news/arthro/pio_psili_sto_rebegion_me_to_sosto_ntysimo-6367577/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις