Το ντύσιμο που θα τον γονατίσει: 6+2 τιπ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Το ντύσιμο που θα τον γονατίσει: 6+2 τιπ
Αν θες να τον κερδίσεις με το στιλ σου, μάθε να προσαρμόζεις τις επιταγές της μόδας στην αισθητική που θα τον σκλαβώσει, σίγουρα και εγγυημένα.

Οι άντρες είναι πρακτικά πλάσματα. Σε θέλουν σέξι, αλλά θέλουν και την αποκλειστικότητα. Γι' αυτό μην φοβάσαι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε να αντιγράψεις την εμφάνιση στριπτιζέζ. Ένα μείγμα αισθησιασμού, πρακτικότητας και θηλυκότητας είναι το σημείο-κλειδί.
Βαθύ ντεκολτέ: Ο πρωταγωνιστής της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μαγνητίζει τα βλέμματα των αντρών κάθε τύπου, φυλής και ηλικίας. Τόνισε το δικό σου με ένα μακρύ λαμπερό κολιέ, ή μενταγιόν που θα φτάνει μέχρι την αρχή του χωρίσματος ανάμεσα στα στήθη, ή και λίγο πιο κάτω αν έχεις μικρό στήθος. Ωστόσο, αν έχεις μεγάλο στήθος, μην το παρακάνεις στις αποκαλύψεις, γιατί μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να σε κάνει να δείχνεις δεύτερη.
Απαλότητα και λάμψη: Οι άντρες λατρεύουν καθετί απαλό, λείο και λαμπερό στις γυναίκες. Χνουδωτά υφάσματα, μοχέρ πλεκτά, μεταξωτά σατέν σε γλυκά χρώματα που φωνάζουν από μακριά: "Άγγιξε με!". Τα είδαμε και φέτος στις επιδείξεις των περισσότερων σχεδιαστών και δεν είναι τυχαίο.
Αγαπημένο μου τζιν: Δίνουν την εντύπωση της εφηβικής ανεμελιάς και γι' αυτό ακριβώς αρέσουν στους άντρες. Για μας, είναι πρακτικά και άνετα. Συνδύασε τα με ένα απλό μακό με στάμπα ή χωρίς και ελάχιστα κοσμήματα για το πρωί, ή με ένα εντυπωσιακό τοπ και τακούνια για το βράδυ και έχεις βγει απ' την ενδυματολογική κρίση στο λεπτό. Ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια που κυκλοφορούν, διάλεξε το κόψιμο που αναδεικνύει καλύτερα τα οπίσθια σου και κάνε τους να πέσουν στα γόνατα.
Δεν χρειάζεται να φτάνεις στα άκρα.Απλώς σου δίνουμε μια ιδέα.
Δεν χρειάζεται να φτάνεις στα άκρα. Απλώς σου δίνουμε μια ιδέα.
Με σημαία μου μια φούστα: Όταν είναι στο σωστό μήκος, δηλαδή γύρω, ή λίγο πάνω απ' το γόνατο, η φούστα είναι η επιτομή του γυναικείου ντυσίματος. Φορεσέ την όταν θέλεις να τονίσεις τη θηλυκότητα σου και θ' αποκτήσεις έναν ισχυρό σύμμαχο. Αν είναι σε εφαρμοστή γραμμή από οποιοδήποτε σταθερό ύφασμα, ή σε γραμμή "Α" από σατέν, κερδίζει έξτρα πόντους.
Αραχνοΰφαντα σύνολα: Ιδανικά για βράδυ, αλλά και για μια  πριβέ εμφάνιση για τα μάτια του μόνο, τα ελαφρώς ή και βαρέως διάφανα φορέματα συγκινούν ακόμη και τους πιο μπλαζέ άντρες. Για να μην τα βγάλεις όλα στη φόρα, συνδύασε τα με αδιαφανή κομπινεζόν, σε σατέν στο ίδιο χρώμα. Οι διάφανες δαντέλες θα φορεθούν πολύ αυτό τον χειμώνα.
Εσώρουχα: Τώρα θα μου πεις μιλάμε για ντύσιμο ή για γδύσιμο; Φυσικά και παίζει τεράστιο ρόλο να τον γονατίσεις με τα κατάλληλα ρούχα και τα εσώρουχα όμως όπως είναι λογικό και μέρες που έρχονται- όπως π.χ. του Αγ.Βαλεντίνου- θέλουν την προσοχή σου. Οι δαντέλες, τα σατέν baby doll, οι ζαρτιέρες και τα εσώρουχα με μικρούς φιόγκους αλλά  ακόμη και τα νεγκλιζέ θα κάνουν σίγουρα το μάτι του αγαπημένου σου να… «γυρίσει» με την καλή πάντα έννοια. Μην ξεχνάς λοιπόν πώς τα εσώρουχα είναι  επένδυση!
Τιπ για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου για ένα ολοκληρωμένο λουκ που θα τον γονατίσει:
"Φυσικό" πρόσωπο: Μην ξεγελαστείς! Με τη λέξη "φυσικό" οι άντρες εννοούν το μακιγιάζ που δεν φαίνεται. Μπορεί να φοράς δυο στρώσεις μέικαπ και πούδρα και πάλι να νομίζουν ότι είσαι άβαφτη. Ήτοι: όχι αϊλάινερ, όχι κόκκινα χείλη, όχι αφύσικες χρώματα στα μάτια. Αντίθετα, διάλεξε διακριτικές μπεζ σκιές, απαλό ροζ ή ροδακινί ρουζ, και βρες ένα ματ κραγιόν που να είναι ακριβώς στον ίδιο τόνο με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Επίσης, ποτέ μην υποτιμάς την αξία της μάσκαρα (μόνο αδιάβροχη εννοείται για να μην σε προδώσει) και τη δύναμη των καλοσχηματισμένων φρυδιών. Και ποτέ, μα ποτέ μην πιστέψεις τη φράση-παγίδα: "δεν χρειάζεται να βάφεσαι, για μένα αγάπη μου". Χρειάζεται και παραχρειάζεται. Ειδικά αν έχεις περάσει τα 25.
Μαλλιά επιμελώς ατημέλητα: Τα αυστηρά χτενίσματα "κομμωτηρίου" με τους τόνους λακ και τζελ που κάνουν τα μαλλιά να μοιάζουν με κράνος, μπορούν να ξενερώσουν και τον πιο καλοπροαίρετο άντρα. Δε λέμε να γυρνάς σαν την "Τρελή του Σαγιώ". Χτένισε τα όπως είναι στη μόδα φέτος, σε χαλαρό κότσο, σέξι κοτσίδα στο  ένα πλάι, ελεύθερα στους ώμους ή  προτίμησε μια παιχνιδιάρικη κοτσίδα- ψαροκόκαλο αν σου αρέσει και σου ταιριάζει. Αλλά μην ξεχνάς ποτέ ότι αυτά που θα τον κερδίσουν είναι τα μοσχομυριστά, λαμπερά και μαλακά μαλλιά που προκαλούν να τα χαϊδέψεις.
 http://www.womenonly.gr/fashion_news/arthro/to_ntysimo_pou_tha_ton_gonatisei_6_2_tip-1370510/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις