5 Tips για φθινόπωρο-χειμώνα 2017-18

5 Tips για φθινόπωρο-χειμώνα 2017-18


Υφασμάτινα Γυναίκα Πουλόβερ Desigual TOREM Red
Οι τάσεις της μόδας του φθινοπώρου/χειμώνα του 2017-18 διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε πολλές να παραμένουν στην κορυφή της δημοτικότητας για πολύ καιρό και αυτό είναι υπέροχο. Για παράδειγμα, ο αγαπημένος συνδυασμός  ενός  πλεκτού με μια φαρδιά φούστα Midi ή ένα φόρεμα Boho. Τα όρια ανάμεσα σε ό, τι είναι "στη μόδα" και σε ό, τι είναι "έξω από τη μόδα" είναι δυσδιάκριτα, η έννοια της εποχικότητας  θολή.
Παρόλο αυτά, πως να χαρείτε αυτό το φθινόπωρο; Μπορείτε, για παράδειγμα, με ένα νέο φόρεμα. Και ακόμα καλύτερα - με ένα Day-to-Night Dress.  Όταν αγοράζετε ένα φόρεμα βεβαιωθείτε ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Αλλάζοντας μόνο τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, το ίδιο φόρεμα μπορείτε άνετα να το επιλέξετε για το γραφείο ή για κάποιο ραντεβού.
Τα σακάκια και τα μπλέιζερ με βάτες είναι πάλι στη μόδα - ως στοιχείο του Power Dressing (το γυναικείο επιχειρηματικό στυλ και το στυλ κάποιου προσώπου με επιρροή - π.χ τα ντυσίματα της Hillary Clinton και τηςAngela Merkel) ή σε συνδυασμό με Slip Dress και sneakers. Μπορείτε να βάλετε  ένα μακρύ σακάκι ... χωρίς να φοράτε κάποια φούστα ή παντελόνι. Τα σακάκια και τα πουλόβερ σε μακριά γραμμή, είναι η τολμηρή τάση της μόδας.
Αν δεν νοιώθετε άνετα με αυτό το στυλ  - φορέστε ένα εφαρμοστό μπλέιζερ με μια πλισέ φούστα ή φόρεμα από μουσελίνα. Σε αντίθεση με το Over Size και το Power Dressingστυλ, ένα ρομαντικό στυλ θα σας χαρίσει μια ιδιαίτερα ελκυστική κοριτσίστικη εμφάνιση. Βολάν, frill, κλος μανίκια, ευάερα φορέματα σιφόν είναι τα essentials της γκαρνταρόμπας του φθινοπώρου για κάθε γυναίκα. Τονίστετη μέση σας με ένα κλος φόρεμα ή μια φαρδιά ζώνη στη μέση - εξαρτάται από εσάς.
Τα Cropped παντελόνια θα είναι κορυφαία στην ντουλάπα σας για αρκετά χρόνια ακόμη. Μονόχρωμα, ζακάρ, καρό , εφαρμοστά ή σε γραμμή καμπάνα, με κρόσια ακόμη και με frills στο κάτω μέρος.Φορέστε τα με ένα παλτό, μια μακριά ζακέτα ή ένα πουλόβερ.
Προσθέστε χρώματα!
Κόκκινο - το χρώμα του πάθους και της αυτοπεποίθησης - στην κορυφή της δημοτικότητας. Είναι ένα απολύτως win-win της εποχής και μια ακόμη λαμπερή τάση. Όπως και οι πλούσιες αποχρώσεις του κόκκινου κερασιού, του μπορντό, του χαλκού, του κόκκινου πορτοκαλιού. Αυτή τη σεζόν, κόκκινο μπορεί να είναι ένα φόρεμα, ένα παλτό ή ένα παντελόνι. Ή όλα μαζί από πάνω μέχρι κάτω - Total Red για ξεχωριστή εμφάνιση  ή να παίξετε με τις αντιθέσεις και να προσθέσετε φωτεινούς τόνους.

Mix and match - χρώματα, υφές, στυλ.
Η ενδυμασία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και συνδυάστε με τόλμη τα πιο φωτεινά χρώματα. Φούξια και κόκκινο, πορτοκαλί και κόκκινο, μπορντό και βασιλικό μπλε, αποχρώσεις του κίτρινου (μουσταρδί, λεμόνι) με μαύρο ή πλούσιο μπλε, θα σας αναδείξουν ως ένα ανεξάρτητο άτομο και fashionista.  Ένα έγχρωμο γούνινο σακάκι πάνω από ένα ελαφρύ φόρεμα θα σας κάνουν χαρούμενη σε μια βαρετή φθινοπωρινή μέρα.
Θα σας συνιστούσα, επίσης, δερμάτινα καθώς και διάφορους συνδυασμούς με δερμάτινες λεπτομέρειεςΔερμάτινα παντελόνια ή φορέματα,σακάκια, δερμάτινα ένθετα, ακόμα και μια  απλή προσθήκη δερμάτινων αξεσουάρ θα απογειώσει την γκαρνταρόμπα σας.
Επενδύστε σε χρυσό!
Μια καλή επένδυση χρημάτων είναι να αγοράσετε ένα  χρυσό ή ασημένιο φόρεμα, παντελόνι που μπορείτε να βρείτε εδώ ή μπλούζα. Εάν δεν θέλετε να λάμπετε από την κορφή ως τα νύχια, τουλάχιστον φορέστε ένα ρούχο χρυσoκέντητο ή με glitter. Θα μπορούσατε ακόμα και να  επενδύσετε σε χρυσές ή ασημένιες κάλτσες - θα είστε σίγουρα trendy.
Εάν έχετε αγοράσει  μία χρωματιστή γούνινη ζακέτα και ένα χρυσό φόρεμα και έχετε βγει  εκτός του προϋπολογισμού σας και δεν σας φτάνουνε για να αγοράσετε παπούτσια μην αποθαρρύνεστε. Μια άλλη τάση θα σας βοηθήσει μέχρι τις εκπτώσεις. Φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες  με σανδάλια! Για μένα είναι υπερβολικό. Αυτό που αξίζει σίγουρα να πάρετε είναι ένα ζευγάρι χρωματιστών ή με τύπωμα κολάν -αυτό το φθινόπωρο αυτή η τάση ακούγεται πολύ δυνατά.
Μην αρνείστε  στονεαυτό σας τη χαρά να φοράτε ρούχα με τυπώματα το χειμώνα που θα βρείτε στο spartoo.
Όλη αυτή η μεγαλοπρέπεια χρωμάτων και υφών θα ήταν ατελής χωρίς μοτίβα και printsΛεοπάρ - σε μπλούζες, σε φορέματα, παλτά και αξεσουάρ. Γεωμετρικά σχήματα – καρό, πουά και floral σχέδια που ήρθαν από το καλοκαίρι.
Η μόδα ως κοινωνικό φαινόμενο είναι πάντα μια αντανάκλαση των πολιτιστικών, οικονομικών και πολιτικών διαδικασιών στην κοινωνία. Η πολυπολιτισμικότητα και ο ατομικισμός είναι παγκόσμιες τάσεις. Κοιτάξτε τα μοντέλα που συμμετέχουν σε πασαρέλες και campaigns - είναι διαφορετικής ηλικίας, χρώματος δέρματος,σώματος.
Η πιο σημαντική συμβουλή του φθινοπώρου - Να είστε ο εαυτός σας!
πηγή: https://www.stylati.fashion/index.php?route=tmblog/article/view&tmblogarticle_id=17

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις