Τι φοραμε οταν βρεχει;


Απότομα άλλαξε ο καιρός και ξεκίνησαν οι βροχές. Επειδή εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι σ΄αυτές τις καιρικές συνθήκες, πολλές φορές με τρόμο κοιτάμε έξω από το παράθυρο όταν βρέχει και σκεπτόμαστε "θα χαλάσουν τα παπούτσια μου", ή "δεν έχω πάρει ομπρέλα". Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής δείχνουν βροχές όλο τον Οκτώβριο, γιατί λοιπόν να μην προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να χαιρόμαστε πραγματικά τον βροχερό καιρό; Τι πρέπει να φοράμε και τι δεν πρέπει;
1.Μια ομπρέλα πάντα μαζί
Μια μικρή ομπρέλα στην τσάντα μας, ξέρετε από αυτές που κλείνουν ή μια μεγάλη αν θέλετε περισσότερο στυλ στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου, δεν πιάνει ούτε χώρο, ούτε είναι βάρος. Απλώς πρέπει μία φορά να θυμηθούμε να τη βάλουμε στο σωστό σημείο για να την έχουμε πάντα μαζί μας.
2.Γαλότσες 
Ένα ζευγάρι γαλότσες που θα βρείτε στο spartoo, χρειάζονται σε κάθε ντουλάπα. Δεν είναι ένα είδος που θα το αγοράζετε κάθε χρόνο καθώς δεν φεύγει από τη μόδα. Θα σας βγάλει όμως πολλές φορές από τη δύσκολη θέση, αφού στα καταστήματα θα βρείτε πάρα πολλά σχέδια που μοιάζουν με μπότες κανονικές, απλώς είναι από καουτσούκ ή πλαστικό. Ακόμη όμpως κι αν σας αρέσουν οι απλές, γνωστές, χρωματιστές γαλότσες, όταν θα φεύγετε από το σπίτι και θα βρέχει, φορέστε τις και πάρτε μαζί σας σε μια τσάντα τα παπούτσια που θέλετε να φορέσετε στο γραφείο. Πριν ξεκινήσετε τη δουλειά σας, απλώς θ΄αλλάξετε παπούτσια.
Υφασμάτινα Γυναίκα Παλτό Esprit CIRDI Black3.Αδιάβροχο
Διαφανή, χρωματιστά, με σχέδια, τα αδιάβροχα επιτρέπουν στην καθεμία από εμάς να φορέσει ο,τι θέλει από το πιο απλό ως το πιο executive ντύσιμο, να βάλει από πάνω το αδιάβροχο (που δεν ζεσταίνει) και να προφυλαχθεί από τη βροχή. Προσέξτε μόνο να το αγοράσετε σε μεγαλύτερο μέγεθος, ώστε να μπορείτε να το φοράτε πάνω από οποιαδήποτε ρούχα.
Άλλο ένα κλασικό ρούχο, που πάντα είναι στη μόδα και δίνει πολύ στυλ. Δεν χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για ν΄αγοράσετε την ακριβή καπαρντίνα που τόσα χρόνια ξέρουμε. Ανάλογα με τα οικονομικά σας μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη πιο οικονομική στο χρώμα και κόψιμο που εσάς σας ταιριάζει.
5. Παντελόνια 
Υφασμάτινα Γυναίκα Παντελόνια Πεντάτσεπα Betty London GRIBANO BlackΙδανικά για τη βροχή είναι τα παντελόνια που θα βρείτε εδώ. Αν είναι και στενά τόσο το καλύτερο, ώστε να μπαίνουν μέσα από τις γαλότσες και να μην βρέχονται. Τζιν, υφασμάτινα ή απλά κολλάν ιππασίας, ταιριάζουν τέλεια με το σπορ ντύσιμο της βροχής, την καπαρντίνα και τις "ψεύτικες μπότες ιππασίας", που είναι οι πλαστικές γαλότσες σας.
6. Μαντήλι ή πασμίνα
Ένα μεγάλο μαντήλι ή πασμίνα που φοριέται στο λαιμό, είναι τέλεια λύση για να φορεθεί και στο κεφάλι την ώρα που διασχίζετε τον δρόμο και έχουν "ανοίξει οι ουρανοί", όχι τόσο για να μην βραχείτε, αν έχετε ομπρέλα, όσο για να μην χαλάσουν τα μαλλιά σας και με την υγρασία φριζάρουν.
Μην φορέσετε:
  • Καστόρινα παπούτσια, λεπτεπίλεπτες γόβες, δεν ξέρετε ποια λακούβα θα συναντήσετε στο δρόμο σας
  • Μακριά φορέματα, φούστες ή πολύ φαρδιά παντελόνια που μπορεί να βραχούν όσο περπατάτε
  • Πανωφόρια από υφάσματα που όταν πέσει το νερό πάνω τους κάνει λεκέδες
  • Προσέξτε αντίστοιχα και την τσάντα που θα κρατήσετε, να είναι από δέρμα ή ύφασμα αδιάβροχο
Πηγή: http://www.womannow.gr/arthro/ti-forame-otan-vrehei

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις