Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κομψες Ιδεες για ανδρικο ντυσιμο σε γαμο ή βαφτισια!

Είσαι καλεσμένος σε γάμο ή βαφτίσια δικού σου ανθρώπου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, γι’ αυτή την περίσταση; Δες τις καλύτερες προτάσεις σε ανδρικό ντύσιμο για γάμο εδώ!

Όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο περισσότερες γίνονται και οι υποχρεώσεις σου. Γιορτές, γενέθλια, αρραβώνες, γάμοι όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Και τι φταις εσύ που ο άλλος θέλει να κρεμαστεί;Μωρέ δεν φταις αλλά και τι να κάνεις!
Σημασία έχει ότι είσαι καλεσμένος σε γάμο και πολύ απλά δεν μπορείς να το αποφύγεις. Άρα τι κάνεις; Βάζεις την καλή σου διάθεση και πηγαίνεις για ψώνια, και εκεί ξεκινάνε όλα. Τι να πάρεις, σε ποιο χρώμα, με τι παπούτσια και με τι να τα συνδυάσεις;
Η καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάρεις και κάποια γυναίκα μαζί σου, για να σου προτείνει τους σωστούς συνδυασμούς, αλλά αν την πάρεις ξέρεις ότι θα κάνεις τουλάχιστον 3 ώρες. Άρα η λύση είναι μια, Ενημερώσου και κάν’ το μόνος σου και σωστά!

Υφασμάτινα Άνδρας Πουκάμισα με μακριά μανίκια Calvin Klein Jeans WINDEL 1 BD STRETCH DOBBY Μπλέ

Τι να φορέσεις σε ένα καλοκαιρινό γάμο

Ειδικά για το καλοκαίρι έχεις πολλές επιλογές και ειδικά σε έντονα χρώματα. Ποίο χρώμα ταιριάζει όμως με ποιο;
Τα χρωματιστά παντελόνια κάνουν θραύση φέτος σε όλες τις ηλικίες. Το γαλάζιο και το πράσινο είναι δύο πολύ ταιριαστά χρώματα. Χρησιμοποίησε καφέ λεπτομέρειες για να κάνεις το σύνολο σου ακόμη πιο εντυπωσιακό.
Το μπλε και το γαλάζιο μπορείς να το συνδυάσεις με αρκετά χρώματα, εξαιρετικές επιλογές το λευκό και το μπεζ που θα βρεις εδώ.
Η τελευταία πρόταση είναι και η πιο τολμηρή. Ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, αν προτιμάς το μοντέρνο ντύσιμο. Έντονα χρώματα και όμως τόσο αρμονικά δεμένα μεταξύ τους.
Υφασμάτινα Άνδρας Σακάκι / Blazers Marc O'Polo CUAN Brown

Τι να φορέσεις σε ένα Χειμερινό γάμο

Μπορεί να μην έχεις τις ίδιες επιλογές με μια γυναίκα, αλλά και εσύ μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και τα αξεσουάρ. Βέβαια για να πούμε και την αλήθεια, αν δεν καταφέρεις να βρεις κάποιον από τους ακόλουθους συνδυασμούς, πολύ απλά επέλεξε ένα total black look που είναι πάντα must!
Εξαιρετική επιλογή είναι το μαύρο αλλά και το μπλε κοστούμι, με ριγέ γαλάζιο πουκάμισο και γραβάτα σε ροζ απόχρωση. Βασικό αν η ζώνη όπως και εδώ είναι σε άλλο χρώμα, πρέπει για να την υποστηρίξεις να φορέσεις και ίδιο χρώμα παπούτσια.
Άλλος ένας απίστευτος συνδυασμός είναι το καφέ κοστούμι με γαλάζιο ή και πετρόλ πουκάμισο και γραβάτα. Τα παπούτσια που θα επιλέξεις φυσικά και θα είναι καφέ, κατά προτίμηση σκούρο.
Υφασμάτινα Άνδρας Σακάκι / Blazers Benetton MASKIOL GreyΥπέροχες επιλογές και οι δύο, αν προτιμάς το πιο κλασικό στυλ και το μαύρο χρώμα. Απλά προσοχή μην πέσεις στην παγίδα και ντυθείς σαν σερβιτόρος ή γαμπρός.
Και το γκρι κοστούμι είναι μια σταθερή αξία, αρκεί να μην είναι γυαλιστερό. Εξαιρετική επιλογή για το συγκεκριμένο κοστούμι είναι το γαλάζιο πουκάμισο με μπορντό γραβάτα και μαύρα παπούτσια ή μπορντό που θα βρεις στο spartoo.
Φτάσαμε και στους πιο μοντέρνους άντρες. Ανοιχτόχρωμο εφαρμοστό παντελόνι, γκρι-καφέ ζακετάκι και πουκάμισο και φουλάρι ασορτί με τη ζώνη σε καφέ-μπεζ απόχρωση.
Πηγή:
πηγή: https://www.aggouria.net/kompses-idees-gia-andriko-ntisimo-gamo-vaftisia/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις