Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Sexy και κομψό ντύσιμο: 10 ιδέες και λεπτομέρειες για να εντυπωσιάσετε

PrintΑνταλλαγή
Το sexy ντύσιμο, αυτό που βγάζει προς τα έξω τον πιο θηλυκό μας εαυτό και χρειαζόμαστε σίγουρα κάποια… ιδιαίτερα βράδια για να εντυπωσιάσουμε, φαίνεται πως είναι εύκολο, όμως κάνοντας κάποια λάθη μπορεί να μετατραπεί σε φθηνό ντύσιμο κι έτσι να μην έχουμε πετύχει τον σκοπό μας. Γιατί το sexy ντύσιμο πρέπει να είναι και κομψό, οπότε ακολουθήστε κάποιους κανόνες και πάρτε ιδέες για να μαγνητίσετε τα αντρικά βλέμματα με τον πιο θηλυκό τρόπο. Αποφύγετε τα πιο sexy ρούχα σας στον χώρο εργασίας και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας, τα βράδια πριν από τα τετ α τετ ραντεβού!
Αυτά που πρέπει να θυμάστε είναι:
  • Επιλέξτε ένα σημείο του σώματός σας να είναι αποκαλυπτικό και ντύστε το υπόλοιπο. Αν δηλαδή φορέσετε μια μίνι φούστα, η μπλούζα σας θα πρέπει να είναι κλειστή στο λαιμό και να έχει μανίκια (κοντά ή μακριά). Αν θέλετε να φορέσετε ένα αποκαλυπτικό μπλουζάκι, τότε η φούστα ή το παντελόνι σας θα πρέπει να είναι σεμνά.
  • Αντίστοιχα πρέπει να σκεφτείτε αν φοράτε φούστες με σκισίματα, διαφάνειες ή μπλούζες με έξω ώμους και ντεκολτέ.
  • Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα παπούτσια. Οι κλασικές γόβες με ψηλό τακούνι είναι ο,τι πιο sexy μπορείτε να επιλέξετε.
  • Να ξέρετε πως και το πιο σεμνό ντύσιμο, ένα κοστούμι ή ένα φόρεμα  που θα βρείτε στο spartoo μπορεί να είναι ιδιαιτέρως sexy, αν το συνδυάσετε σωστά.
  • Τα στενά ρούχα είναι πολύ sexy και θηλυκά, αρκεί όμως να μην τονίζουν άσχημα τα σημεία που δεν θέλετε.
  • Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε, είναι να φοράτε ρούχα μέσα στα οποία νιώθετε άνετα. Ένα sexy ντύσιμο που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, κλείνοντας με το χέρι σας το ντεκολτέ ή τραβώντας προς τα κάτω τη μίνι φούστα, παύει αυτομάτως να είναι sexy γιατί δεν θα νιώθετε έτσι αυτοπεποίθηση.
  • Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο sexy αξεσουάρ σας.
1. Έξω πλάτη – Με μια φούστα ή ένα φόρεμα στιλάτο με έξω πλάτη, είναι φοβερά εντυπωσιακό και sexy. Μην φορέσετε φυσικά σουτιέν.
2. Ντεκολτέ – Με ένα παντελόνι ή φούστα
3. Μίνι φούστα – Η πιο γνωστή, κλασική sexy επιλογή που αναδεικνύει τα πόδια και θα την βρείτε εδώ.
Υφασμάτινα Γυναίκα Φούστες Morgan JELAX Black4. Σκισίματα– Μια φούστα με σκισίματα είναι sexy αλλά θα πρέπει όλο το υπόλοιπο ντύσιμο να είναι ήσυχο και σε καμία περίπτωση μην τη συνδυάσετε με sexy μπότες πάνω από το γόνατο, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει φθηνό.
5. Διαφάνειες – Οι διαφάνειες και οι δαντέλες είναι η τελευταία τάση της μόδας, αλλά για να τις υιοθετήσετε στο ντύσιμό σας θα πρέπει να είστε προσεκτική σχετικά με το που θα πάτε και με ποιους. Οι τολμηρές φορούν διαφάνειες με φαρδιά μονόχρωμα εσώρουχα, ενώ οι πιο κλασικές, με μεσοφόρι.
6. Sexy γόβες– Τίποτε πιο θηλυκό από ένα ζευγάρι γόβες. Λουράκια και μπαρέτες στον αστράγαλο κάνουν ακόμη πιο sexy το αποτέλεσμα, όμως οι αστράγαλοί σας θα πρέπει να είναι πολύ αδύνατοι, αλλιώς μείνετε στις κλασικές γόβες.
Παπούτσια Γυναίκα Γόβες Steve Madden DAISIE Black7. Κάλτσες– Τα καλσόν και τα κοντά καλτσάκια δίχτυ, είναι πάρα πολύ της μόδας και φοβερά sexy. Συνδυάστε τα με κλασικές και λεπτεπίλεπτες γόβες με τακούνι



πηγη: http://www.mononews.gr/life-style/sexy-ke-kompso-ntisimo-10-idees-ke-leptomeries-gia-na-entiposiasete

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις