Συμβουλές για ένα σέξι ντύσιμο


Συμβουλές για ένα σέξι ντύσιμο
0
Το ντύσιμο ως γνωστόν είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πώς αισθανόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας καθημερινά. Ένα καλό και προσεγμένο ντύσιμο μπορεί ακόμα και να μας φτιάξει το κέφι και να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας.

Άρα σε κάθε περίπτωση είτε επιλέγετε casual είτε επίσημο, το ντύσιμό μας θα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω. Και φυσικά ξεκινάμε από τα εσώρουχα. Δεν έχει σημασία αν κρύβετε κάτω από μακριά φορέματα ή ακόμα και καυτά μίνι, το εσώρουχό μας θα πρέπει να είναι σέξι και εξίσου άνετο.

Για αυτό στην επόμενη βόλτα σας μαγαζιά επενδύστε σε ένα δαντελωτό σετ εσώρουχων της αρεσκείας σας! Αν θέλετε λοιπόν να αισθάνεστε πραγματικά σέξι αλλά και να φαίνεστε, πειραματιστείτε καθώς η φαντασία είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας.

Για παράδειγμα, εμπλουτίστε ένα απλό μαύρο μίνι φόρεμα με αξεσουάρ που παραπέμπουν σε καθιερωμένες σέξι εικόνες όπως τα ψηλά γάντια, οι γούνες, τα πλούσια κοσμήματα, τα αντρικά καπέλα και επουδενί μην παραμελήσετε τα ψηλά τακούνια που θα βρείτε στο spartoo (φετίχ ανδρών και γυναικών) που θα αναδείξουν τις γραμμές των ποδιών σας. Είναι το απόλυτο «όπλο» των γυναικών που θέλουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Και προς Θεού, δεν χρειάζεται να είστε προκλητική αν θέλετε να δείχνετε σέξι. Σέξι μπορεί να είναι και ένα στενό μακρύ μαύρο φόρεμα που διαγράφει τις καμπύλες σας και δεν αποκαλύπτει πολλά. Άλλωστε δεν χρειάζεται να τα δείχνουμε όλα με τη μια, αυτό το αφήνουμε στη φαντασία των αντρών. Εδώ ισχύει ο κανόνας: ένα πράγμα τη φορά, δηλαδή για παράδειγμα δεν συνδυάζουμε μια μίνι φούστα με ένα τοπ που έχει και ανοιχτό ντεκολτέ και την πλάτη έξω. Θα έδειχνε πολύ πιο chic και ταυτόχρονα σέξι ακόμα και με ένα απλό ζιβάγκο που θα βρείτε εδώ το οποίο θα εμπλουτίσετε με ένα εντυπωσιακό κολιέ.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι όσο αποκαλυπτικό και να είναι ένα ρούχο, θα πρέπει να ξέρετε πώς το φοράτε ώστε να μη δείχνει φτηνό και πρόστυχο επάνω σας. Διότι εμείς φοράμε το ρούχο και όχι αυτό εμάς.

Πηγή: http://www.zougla.gr/gynaika/fashion/article/simvoules-gia-ena-seksi-ntisimo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις