Ιδέες για καλοκαιρινά ντυσίματα σε γάμο

Καλοκαίρι. Ήλιος, θάλασσα, ειδυλλιακά τοπία, ανάλαφρη διάθεση. Μερικοί λόγοι, για τους οποίους, τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να τελέσουν τους γάμους τους αυτή την εποχή. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και το ερώτημα είναι «και τώρα τι φοράνε;».
Είμαι εδώ για να σας προτείνω διάφορα must have outfits  που θα βρείτε εδώ για όλους τους γάμους που είστε καλεσμένες. Είτε λαμβάνετε ενεργό ρόλο στη διαδικασία, όπως αυτόν της κουμπάρας είτε ως μέλος της οικογένειας είτε ως απλή φίλη-καλεσμένη. Οι τρόποι για να είστε στυλάτη πολλοί και οι επιλογές σε ρούχα, ακόμα πιο πολλές.
Υφασμάτινα Γυναίκα Μακριά Φορέματα Naf Naf LIBOLLY R2 MulticoloreΗ λύση είναι πάντα μία και αλάνθαστη. Το maxi φόρεμα. Κολακεύει όλα τα σώματα. Κόβει περιφέρειες, λεπταίνει μέση, ψηλώνει και όλα αυτά με μία μόνο επιλογή. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο της midi skirt ή του midi φορέματος, που επίσης κάνει όλα τα παραπάνω. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.
Υφασμάτινα Γυναίκα Κοντά Φορέματα Vero Moda VMDORA RedΤα χρώματα ποικίλουν, όπως και τα υφάσματα. Μπορείτε να παίξετε σε κάτι πιο αέρινο και ανάλαφρο αλλά και σε κάποιο ύφασμα πιο καλό όπως παγιέτες ή μετάξι. Όσον αφορά τους χρωματισμούς, αποφύγετε το λευκό. Η νύφη φοράει λευκά και δε θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις από αυτή. Ιδανικά χρώματα αφού μιλάμε και για καλοκαίρι, είναι το κοραλί, το κίτρινο, το μπλε, το μπεζ. Και ότι άλλο μπορεί να ταιριάζει στα δικά σου χρώματα. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε με patterns ή prints και εντυπωσιακά χρώματα όπως και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.

Πηγή: https://fwords.gr/idees-gia-kalokairina-ntusimata-se-gamo/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις