Το πιο εύκολο ντύσιμο με το που πιάνει λίγη ψύχρα



Μιας και πλέον μιλάμε και επίσημα για Φθινόπωρο, με τον καιρό να συμβαδίζει επιτέλους με την εποχή, σήμερα που ξεκινάει Σαββατοκύριακο έχω να σας προτείνω την πιο εύκολη και γρήγορη λύση για ντύσιμο που θα σας καλύψει και θα σας δώσει ένα ωραίο και χαλαρό αποτέλεσμα.
Είναι λοιπόν η κατάλληλη μέρα να βγάλετε από τη ντουλάπα εκείνο το φαρδύ κομμάτι που μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε πουλόβερ και μίνι φόρεμα και το οποίο μπορεί να γίνει το ιδανικό transitional piece. Μάλιστα, δεν θα σας ζεστάνει σε ενοχλητικό βαθμό, αφού θα αφήσει τα πόδια σας ακάλυπτα. Και επειδή πιστεύω όντως ότι είναι ένα ρούχο που ταιριάζει με πολλά, θα σας πω τρεις τρόπους να το φορέσετε:
Με ένα ζευγάρι statement booties
O καιρός μας επιτρέπει και επίσημα πλέον να φορέσουμε τα αγαπημένα μας μποτάκια
Παπούτσια Γυναίκα Μπότες Betty London RODRIGA Bordeaux
Ένα ζευγάρι booties θα αφήσουν τα πόδια σας να βγουν μπροστά και θα ισορροπήσουν όμορφα το πιο ογκώδες πουλοβεράκι ή την πουκαμίσα που θα επιλέξετε εδώ
Με denim shorts από μέσα
Υφασμάτινα Γυναίκα Πουκάμισα Tommy Hilfiger MIRAN-SHIRT-LS ΆσπροΝαι ναι, τα φοράμε ακόμα μετά τις διακοπές αλλά ιδανικά, σε συνδυασμό με κάτι πολύ πιο φθινοπωρινό, όπως ακριβώς το στιλ που σας προτείνω σήμερα.
Συνδυάστε λοιπόν το oversized φούτερ σας ή τη φαρδιά πουκαμίσα σας που θα βρείτε στο spartoo με ένα σορτς από κάτω, αν σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλής, αφού σε λίγες μέρες μάλλον θα χρειαστεί να τα μαζέψετε ως το επόμενο καλοκαίρι.

Με ένα κόσμημα που θα το κάνει λίγο πιο θηλυκό
Κάθε chunky και πιο φαρδύ ή ογκώδες ρούχο πάντα θέλει ένα πιο θηλυκό twist για να έχουμε κομψό αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για αυτό που σας προτείνω σήμερα.
Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, ένα εντυπωσιακό κολιέ στον λαιμό ή μερικά βραχιόλια στα χέρια θα κάνουν ακριβώς αυτό και θα κάνουν και το συγκεκριμένο outfit κάπως πιο glam.

Πηγή:http://jenny.gr/stil/todays-outfit/723499/to-pio-eykolo-ntysimo-me-to-poy-pianei-ligh-psyxra

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις