Ντυνόμαστε με στιλ για να προστατευτούμε από τη βροχή


Διανύουμε μια βροχερή εβδομάδα. Η καθημερινότητα επιτάσσει άνεση και γι'αυτό τα ρούχα που θα επιλέγουμε για την κάθε ημέρα θα πρέπει να είναι συμβατά και με τις καιρικές συνθήκες.
Η βροχή δεν θα πρέπει να αποτελέσει λόγο που θα μας στερήσει στιλ και καλαισθησία.
It's raining...κομψότητα, λοιπόν! Φοράμε τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που μια βροχερή ημέρα θα μας προστατέψουν από την υγρασία, θα μας κρατήσουν προστατευμένες από το νερό και βέβαια θα μας κολακέψουν.
Oι street style εμφανίσεις μας στην πόλη μπορούν να αναβαθμιστούν με τους σωστούς συνδυασμούς. Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχαμε ζέστη και ο  ήλιος να ήταν σε πρώτο πλάνο - συνδυάζοντας πολύ δροσερά ρούχα- και η βροχή, όμως, θέλει την προσοχή της και είναι απλό να είστε στιλάτες. Χωρίς προσπάθεια.
Τι να φορέσετε – Τι να αποφύγετε:
1) Ναι στην καπαρντίνα: Ποτέ εκτός σπιτιού  χωρίς το κατάλληλο πανωφόρι! Οι καπαρντίνες σε πρώτο πλάνο. Mια καπαρντίνα είναι basic κομμάτι και ακόμα κι αν δεν το διαθέτετε. Τις βροχερές ημέρες, βάλτε χρώμα και κάντε τη διαφορά.
2) Πλεκτά: Φορέστε ζεστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, συνδυασμένα με τον τζίν σας ή ένα pencil παντελόνι.
3) Aδιάβροχα: Ένα αδιάβροχο μπορεί να σας κρατήσει ζεστή και σίγουρα προστατευμένη από την βροχή όταν συνδυάζεται κατάλληλα. Λόγω του ότι είναι λεπτό μπορεί να υποστηρίξει πιο χοντρά ρούχα.
4) Προσοχή στο παπούτσι: Έμφαση στα παπούτσια λοιπόν. Όχι στα φλατ, στα ψηλοτάκουνα και στα καστόρινα. Επιλέξτε τα για μια άλλη μέρα. Ναι στις γαλότσες, ναι στα sneakers, ναι στις δερμάτινες μπότες που θα βρείτε εδώ.
5) Παντελόνια: Ναι στα στενά παντελόνια που μπορούν να μπουν μέσα από τις μπότες σας. Οι παντελόνες αναδεικνύονται καλύτερα με πιο ψηλά παπούτσια που βέβαια δεν ενδείκνυνται για τις βροχερές ημέρες. Ωραίες προτάσεις μπορείτε να βρείτε στο spartoo
6) Μακριές φούστες – Μακριά φορέματα: Επιλέξτε τα για μια άλλη μέρα. Το πιθανότερο να βραχούν.
7) Πάντα μαζί με την ομπρέλα σας,
8) Πείτε όχι στις υφασμάτινες τσάντες. Ναι στις αδιάβροχες.

Πηγή: http://www.bovary.gr/trends/3569/ntynomaste-me-stil-gia-na-prostateytoyme-apo-ti-vrohi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις