Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

αναζήτηση Πώς να ντυθώ τώρα το φθινόπωρο;

Υφασμάτινα Γυναίκα Φούστες Derhy VEDIKA Green
Τώρα το φθινόπωρο, η μόνιμη ερώτηση που τριγυρνάει στο νου μας λίγο πριν βγούμε από το σπίτι είναι "Τι να φορέσω;", "Πώς να ντυθώ τώρα που ο καιρός μία είναι καλός και μία κάνει ψύχρα;". Γι αυτό κι εμείς προτείνουμε τα Must που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας μαζί με κλασικούς αλλά και τολμηρούς συνδυασμούς, που θα επιλέξετε με βάση τη διάθεσή σας και το δικό σας προσωπικό στυλ.
1. Αέρινη φούστα με prints συνδυασμένη με βαμβακερό μακρυμάνικο μπλουζάκι. Επιλέξτε το μπλουζάκι να είναι ένα από τα βασικά χρώματα των prints της φούστας. Οι φούστες φοριούνται πια πολύ και θα φορεθούν και τον χειμώνα. Επενδύστε σε μια midi που θα τη συνδυάσετε είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα για πιο βραδινές εμφανίσεις ή με χαμηλά μποτάκια για το πρωί!
2. Ολόσωμη φόρμα. Είναι το κομμάτι που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όλες τις εποχές του χρόνου. Με μακρύ μανίκι σαν πουκάμισο, είναι ο,τι πρέπει ακόμη και για το γραφείο. Κι αν κρυώσετε; Ένα δερμάτινο μπουφάν θα δώσει επιπλέον στυλ στο Outfit.
Παπούτσια Γυναίκα Μποτίνια Marco Tozzi HISSU Black3. Skinny τζιν με vintage t-shirt, μπουφάν και ankle boots που θα βρείτε εδώ. Και αυτός ο συνδυασμός φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου. Έτσι θα είστε πολύ στυλάτη, μέσα στη μόδα αλλά και sexy αφού τα ankle boots δίνουν το μήνυμα...

4. Παντελόνι σε γραμμή loose, συνδυασμένο με top στο ίδιο χρώμα, ψηλοτάκουνες κλασικές γόβες και καπαρντίνα. Ό,τι πρέπει για την εποχή. Και για τον χειμώνα, απλώς θ΄αντικαταστήσετε την καπαρντίνα με ένα μοδάτο παλτό.
5. Παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και μπλούζα (όλα με prints) για μια εμφάνιση mix and match. Τα πέδιλα χειμώνα-καλοκαίρι είναι must!
6. Φαρδύ πουλόβερ σε παστέλ απόχρωση, που φέτος είναι η τελευταία λέξη της μόδας, με χαλαρή φούστα. Τίποτε άλλο... Απλή και με τόση αυτοπεποίθηση!



Υφασμάτινα Γυναίκα Πουλόβερ JDY JDYMEGAN Ροζ



Πηγή: http://www.womannow.gr/arthro/pos-na-ntytho-tora-fthinoporo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις