Τσάντες



Τσάντα ώμου adidas Originals ADICOLOR BOWLING BAG
adidas Originals
Adicolor Bowling Bag 
          Σύμφωνα με την πρώτη μου δημοσίευση τα αθλητικά παπούτσια είναι τα ιδανικά όπως όλοι γνωρίζουμε για το γυμναστήριο και για περπάτημα μεγάλων αποστάσεων με άνεση.  Τι θα ήταν όμως μια σπορ εμφάνιση χωρίς μία τσάντα που να μας συνοδεύσει και να ολοκληρώσει την εικόνα μας όπως επίσης και να διευκολύνει την μεταφορά των αθλητικών μας ρούχων, και όχι μόνο. Στη σελίδα www.spartoo.gr έχει μία μεγάλη ποικιλία από τσάντες, σε διάφορα χρώματα, ποιότητες και τιμές για όλους. 
Σακίδιο πλάτης Reebok ARMY2026
Reebok
Army2026


     Όπως είναι φυσικό δεν έχει μόνο τσάντες αθλητικού στυλ, αλλά και για καθημερινές και για ποιο επίσημες περιστάσεις.  
    Φέτος μετά από ένα καλοκαίρι με έντονα χρωματιστά ρούχα, το φθινόπωρο θα πάρει τη σκυτάλη, με λιγότερο έντονες αποχρώσεις αλλά και πάλι πολύχρωμα. 
Ένας ωραίος συνδυασμός που φορεθεί θα είναι το ροζ με χρυσό και καφέ. Ακόμα ένας συνδυασμός παρόλο που ήταν και ανοιξιάτικος είναι το πορτοκαλί με το μπορντό. Το κλασικό λευκό σε αντίθεση με το μαύρο, το μπλε γκρι και το κόκκινο με το ναυτικό μπλε. 
        Με αυτά τα χρώματα δεν μπορώ να αντισταθώ στο να σας δείξω κάποιες τσάντες που πιστεύω ότι θα πήγαιναν με αυτούς τους συνδυασμούς χρωμάτων. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συλλογή  με τις τσάντες.
          Μια αγαπημένη μου μάρκα είναι η Desigual που είναι τσάντες με πολλά χρώματα ανάλογα με την εποχή που ταιριάζουν σε πολλά στυλ ντυσίματος, όπως επίσης και οι κομψές C.Qui










Όλες οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του www.spartoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις