Τι λένε τα παπούτσια σου για σένα (για άντρες)

μέρος 2ο

Μοκασσίνια Geox DAMON
Geox
Damon 

Δερμάτινα μοκασίνια







    Ο ιδιοκτήτης τους θα μπορούσε να είναι δάσκαλος βιολογίας, κλητήρας στην Ευελπίδων, ταμίας στα ΕΛΤΑ. Είναι το default, προεπιλεγμένο αντρικό παπούτσι της μεσαίας τάξης εδώ και περίπου μισό αιώνα . Δηλαδή, πολύ μακριά από τη σύγχρονη ενδυματολογική πραγματικότητα. Ωστόσο, εκείνος που τα φοράει φαίνεται εργατικός, τίμιος, ευυπόληπτος και άνθρωπος εμπιστοσύνης. 




Δερμάτινα brogues



Kρυφός θαυμαστής του savoir-vivre και του Χρήστου Ζαμπούνη, ο εραστής αυτών των παπουτσιών αναπολεί τους gentlemen παλαιάς κοπής, παραγγέλνει το Martini του shaken, not stirred και εύχεται να τον καλέσουν μια μέρα σε κάποια εκδήλωση που το dress code απαιτεί 3-piece κοστούμι.  Ασχολείται με τη μόδα (με μέτρο), θέλει την προσοχή στραμμένη επάνω του (με μέτρο) και είναι σέξουαλ (με μέτρο-).

Πάνινα μποτάκια


Ψηλά sneakers Converse ALL STAR HOLLIS SUEDE HI
Converse
All Star Hollis Suede Hi 
Το χύμα που έγινε σούπα, η αλτερνατίβα που έγινε mainstream, η αντίδραση που γίνεται κατεστημένο. Τα star-άκια χαίρουν ακόμη κοινής αποδοχής, πάνε με όλα , αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται η εναλλακτική πρόταση που ήταν στο ένδοξο παρελθόν τους. 








Smart shoes Hush puppies ALPHA LU_
Hush puppies
Alpha Lu_ 

Κλασικά δετά δερμάτινα



Σοβαρά παπούτσια για σοβαρούς ανθρώπους.  Αν η δουλειά σου απαιτεί καθημερινά κοστούμι είναι τα πλέον ενδεδειγμένα. Αν πάλι όχι, κράτα τα γυαλισμένα στο κουτί τους και εμφάνιζέ τα μόνο σε special περιστάσεις.





οι φωτογραφίες είναι ιδιοκτησία του: www.spartoo.gr
πηγή:oneman.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις