Δερμάτινα τάσεις της μόδας χειμώνας 2013




Τα δερμάτινα είναι πάντα στη μόδα. Οι γυναίκες που φορούν δερμάτινα φαίνονται πιο σέξι, έχουν μοναδικό στιλ και εκπέμπουν μια αύρα δυναμικής προσωπικότητας. Για τη σεζόν χειμώνας 2013, τα δερμάτινα θα έχουν την τιμητική τους. Οι τάσεις της μόδας περιλαμβάνουν πολλά και διάφορα δερμάτινα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Από δερμάτινα πανωφόρια - μπουφάν έως δερμάτινες μπότες και από δερμάτινες φούστες - ή ακόμα και παντελόνια έως υπέροχες δερμάτινες τσάντες. Επίσης οι τάσεις της μόδας για το χειμώνα του 2013 περιλαμβάνουν και διάφορα άλλα δερμάτινα αξεσουάρ όπως καπέλα, γάντια, κ.τ.λ. 

Τάσεις της μόδας χειμώνας 2013 - Δερμάτινες φούστες

Οι δερμάτινες φούστες κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πολύ σέξι, τραβούν τα βλέμματα των αντρών και κάνουν τη γυναίκα να αισθάνεται πιο θηλυκή. Οι οίκοι μόδας εστίασαν την προσοχή τους δημιουργώντας μοναδικές δερμάτινες φούστες για κάθε στιλ. Οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας προτίμησαν να λανσάρουν κοντές φούστες με μήκη του ποικίλουν από το πολύ κοντό έως σχεδόν μέχρι το γόνατο. Τα χρώματα στις δερμάτινες φούστες που επικρατούν φαίνεται πως είναι το μαύρο, το καφέ και το μπορντό, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσετε και άλλα υπέροχα χρώματα.



Τάσεις της μόδας χειμώνας 2013 - Δερμάτινα παντελόνια

Αν θέλετε να φορέσετε παντελόνι, τότε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά και μοναδικά στιλ που αφορούν τα δερμάτινα παντελόνια, διότι αρκετοί σχεδιαστές τα συμπεριέλαβαν στις δημιουργίες τους. Τα δερμάτινα παντελόνια αγκαλιάζουν και "κολλούν" πάνω στο σώμα κάνοντας τη γυναίκα να φαίνεται πολύ σέξι και τους άντρες να μην μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους. Οι γυναίκες που θα τα επιλέξουν καλό είναι να έχουν καλό σώμα από το φυσικό τους διότι αυτά τα παντελόνια το αναδεικνύουν ιδιαίτερα.


Δερμάτινα πανωφόρια - Τάσεις της μόδας χειμώνας 2013

Όσο αφορά τα παλτά, τα μπουφάν, κ.τ.λ. πολλοί είναι οι σχεδιαστές ρούχων που θέλησαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στις νέες τους δημιουργίες και για αυτό συμπεριέλαβαν και τα δερμάτινα ως μια εναλλακτική αλλά πολύ καλή επιλογή. Τα δερμάτινα μπουφάν δίνουν πολύ έντονη θηλυκότητα στη γυναίκα ενώ πολλές φορές της προσδίδουν την αίσθηση μια "άγριας" και "ατίθασης" ομορφιάς που δύσκολα παραδίδεται στους άντρες. Αν θέλετε να μην είστε "συμβατικές" τότε το δερμάτινο μπουφάν είναι μια καλή εναλλακτική λύση. 
Τσάντα ώμου Sabrina AUDREY SEAU
Sabrina
Audrey Seau 


Τάσεις της μόδας χειμώνας 2013 - Δερμάτινες τσάντες




Οι δερμάτινες τσάντες δεν είναι μόδα μόνο αυτή τη σεζόν διότι βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και πολλά συνεχόμενα χρόνια. Η δερμάτινη τσάντα δίνει κύρος και προσδίδει μια αύρα μεγαλείου και μοναδικότητας. Τα στιλ που κυκλοφορούν είναι πραγματικά αμέτρητα ικανά να ικανοποιήσουν και την πιο δύσκολη και απαιτητική γυναίκα.

Μπότες Pikolinos PARMA VINOU
Pikolinos
Parma Vinou
Τα δερμάτινα παπούτσια έχουν υπερτερήσει έναντι όλων των άλλων παπουτσιών εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δερμάτινα παπούτσια είναι πιο ανθεκτικά, είναι πιο σέξι, είναι πιο αξιοπρόσεκτα, τραβούν πολλά βλέμματα και αποτελούν "φετίχ" για πολλούς ανθρώπους. Από δερμάτινες επίσημες γόβες έως δερμάτινες πολύ σέξι μπότες, τα παπούτσια αυτά έχουν κερδίσει την καρδιά των γυναικών, ενώ οι γυναίκες που τα φορούν έχουν κερδίσει την προσοχή των αντρών.



Τα δερμάτινα αξεσουάρ για το χειμώνα του 2013

Πρόκειται για αξεσουάρ που δεν έχουμε συνηθίσει να φοράμε και τόσο πολύ λόγω της "κουλτούρας" μας, ωστόσο πολλές γυναίκες φαίνεται ότι το τολμούν και στην Ελλάδα. Πρόκειται για αξεσουάρ όπως δερμάτινα γάντια, δερμάτινα καπέλα, κ.τ.λ. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε διότι το too much δέρμα μπορεί να παραπέμπει αλλού.



Οι φωτό είναι ιδιοκτησία του www.spartoo.gr
Πηγή:http://www.dynamikhgynaika.gr/2012/10/dermatina-taseis-moda-xeimonas-2013.html#ixzz2BORCeM4x

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις