5 Rock Chic εμφανίσεις με το δερμάτινο μπουφάν σας

Το δέρμα είναι ένα από τα trends για το Φθινόπωρο 2012 καθώς πέρα από τα μπουφάν έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς σχεδιαστές σε φορέματα, φούστες, παλτό και παντελόνια.
Για μια rock chic εμφάνιση, ένα δερμάτινο ειδικά σε biker style είναι σχεδόν must!
Όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε ένα δερμάτινο μπουφάν δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες δέρματος, αν δεν σας περισσεύουν χρήματα για να αποκτήσετε ένα καλό δερμάτινο (που όμως θα σας μείνει για πολλά χρόνια) μπορείτε να αγοράσετε ένα με συνθετικό δέρμα – το στιλιστικό αποτέλεσμα του rock chic θα είναι το ίδιο!
Παρακάτω θα βρείτε 5 στιλιστικές προτάσεις για rock chic με το δερμάτινο μπουφάν σας.
 Με maxi φούστα. Ο συνδυασμός ενός biker stylfe δερμάτινου μπουφάν με μακριά φούστα δημιουργεί έντονες αντιθέσεις που κάνει όλο το σύνολο πολύ εντυπωσιακό. Συμπληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι σουέντ μποτάκια και ένα βραχιόλι με δερμάτινο λουράκι.  Παίξτε με το χρώμα και προσθέσετε μια τσάντα σε έντονη αντίθεση. Η φούστα και η τσάντα μπορεί να είναι σε παστέλ αποχρώσεις που επίσης είναι πολύ της μόδας και φέτος!


Mε floral φόρεμα
. Ένα floral φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι ιδανικό outfit. Συνδυάστε τα με ένα ελαφρύ κασκόλ ή μαντήλι και μια τσάντα στην ίδια απόχρωση.
Mε πουά φούστα. Επίσης ο συνδυασμός δερμάτινου jacket με πουά φούστα είναι μια πολύ καλή επιλογή αφού και τα πουά τυπώματα εξακολουθούν να είναι της μόδας. Συνδυάστε τα με μπορντό ή μαύρες μπότες. Θυμηθείτε, το μπορντό όπως και το πουά είναι δύο από τις φετινές τάσεις της μόδας που ξεχωρίζουν!

Mε pencil φούστα
. Και σε αυτή την περίπτωση η αντίθεση της πολύ θηλυκής στενής pencil φούστας με ένα biker δερμάτινο μπουφάν είναι πολύ εντυπωσιακή. Σκεφτείτε να ολοκληρώσετε το outfit με μία πουκαμίσα και παπούτσια σε μπορντό που θα σας δώσουν μια έξτρα πολυτέλεια. 
Mε στενό παντελόνι. Κοντό δερμάτινο μπουφάν, μακρύ top,  skinny jeans, ψηλοτάκουνες γόβες και έχετε το “rock”. Με μια χρυσή λεπτή αλυσίδα στο λαιμό θα έχετε και το “chic”! Σκεφτόμουν τι γόβες σε σουέτ ροζ.

 Στην ουσία ένα δερμάτινο μπουφάν συνδυάζεται πολύ εύκολα και μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά σύνολα για όλες τις περιστάσεις. Ειδικά ένα biker style δερμάτινο θα σας δώσει το πολυπόθητο rock-chic look  σχεδόν με ότι συνδυαστεί.









http://www.stylfe.gr/2012/11/rock-chic-with-a-leather-jacket/#more-1218




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις