6 κανόνες σωστού ντυσίματος

για τους καλεσμένους γάμου



Ένας γάμος είναι κοινωνικό γεγονός όχι μόνο για το ζευγάρι που παντρεύεται αλλά και για τους καλεσμένους του γάμου. Όταν ετοιμάζεστε να πάτε σε ένα γάμο λοιπόν, υπάρχουν ορισμένοι «άγραφοι» κανόνες που καλό είναι να τους ακολουθήσετε αν δε θέλετε να σας σχολιάσουν… και όχι με καλό τρόπο!

Μη φορέσετε άσπρα. Εκτός αν ο γάμος έχει θέμα λευκό και το μελλόνυμφο ζευγάρι σας είπε πως πρέπει να φορέσετε λευκά, η μόνη που επιτρέπεται να φορέσει αυτό το χρώμα είναι η νύφη.
Μη φορέσετε κάτι πολύ κοντό, στενό ή με βαθύ ντεκολτέ. Ή ακόμη χειρότερα, κάτι που να τα συνδυάζει όλα αυτά. Εκτός ότι θα φανεί σα να θέλετε να πάρετε την προσοχή από τη νύφη, θα περάσετε όλο το βράδυ να τραβάτε το φόρεμα σας προς τα κάτω για να μακρύνει, ή προς τα πάνω για να καλύψει το μπούστο σας. Το αποτέλεσμα θα είναι αστείο αντί για sexy, για να μην αναφέρουμε πόσο άβολα θα νοιώθετε!
Φορέστε σωστά εσώρουχα. Όταν φεύγετε από το σπίτι σας είναι πολύ λογικό να φαίνεστε τέλεια και τα πάντα να στέκονται στη «θέση» τους. Αν όμως σκοπεύετε στη δεξίωση του γάμου να περπατήσετε ή ακόμη «χειρότερα» να χορέψετε, καλό είναι να φορέσετε σωστά εσώρουχα που θα καλύψουν τυχόν ατυχήματα και δε θα αφήσουν να φανούν σημεία σας που δε θέλετε να δούνε οι υπόλοιποι καλεσμένοι του γάμου!
Δείτε από το προσκλητήριο το στυλ του γάμου: Είναι το προσκλητήριο του γάμου chic και εντυπωσιακό? Είναι με cartoon και γραφιστικά σχέδια? Ο γάμος γίνεται το μεσημέρι ή αργά το απόγευμα? Η δεξίωση του γάμου θα γίνει σε κάποιο chic κτήμα ή σε μια casual ταβέρνα με ύφος rustic? Πως είναι το στυλ του ζευγαριού που παντρεύεται? Αν πάλι συνεχίζετε να μην είσαστε σίγουροι τι να φορέσετε, απλά ρωτήστε το ζευγάρι.
Μη ντυθείτε casual. Εκτός αν ο γάμος είναι όντως casual και το γράφει το προσκλητήριο του γάμου, δείξτε σεβασμό στο ζευγάρι και ντυθείτε ανάλογα. Μπορεί το στυλ σας να είναι all stars και τζιν και να το γνωρίζουν αυτό όλοι, δείξτε όμως στο ζευγάρι την εκτίμηση και το σεβασμό σας φορώντας κάτι πιο κατάλληλο για αυτή την τόσο σημαντική μέρα της ζωής τους. Φυσικά δε χρειάζεται να κάνετε στροφή 360ο και να εμφανιστείτε με μαύρο κοστούμι, αλλά και με ένα απλό πουκάμισο θα κάνετε την ανατροπή και πιστέψτε μας το ζευγάρι θα το εκτιμήσει απίστευτα!
Φορέστε κατάλληλα παπούτσια. Αν ο γάμος είναι στην παραλία, ή η δεξίωση γάμου γίνεται σε ένα beach bar ή σε κάποιο κήπο, τα τακούνια στιλέτο είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να φορέσετε. Όσο και αν χαλάει το στυλ και το outfit σας, σκεφτείτε πόσο αστεία θα είσαστε όταν τα τακούνια σας βουλιάζουν στην άμμο ή στο γκαζόν. Για να μην αναφέρουμε ότι στο τέλος της βραδιάς θα έχετε ένα υπέροχο ζευγάρι κατεστραμμένα τακούνια. Αν πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να μην φορέσετε ψηλά παπούτσια, επιλέξτε πλατφόρμες ή πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι πέδιλα ή μπαλαρίνες στο spartoo  για να φορέσετε αργότερα, όταν το πάρτι θα έχει ξεκινήσει και εσείς θα έχετε ήδη εντυπωσιάσει.                                    http://www.weddingtales.gr/index.php?id=799

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις