Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γίνετε το στολίδι των Χριστουγέννων με χρυσαφί σακάκι .


Λίγες μέρες πριν απ΄την εορταστική πανδαισία όλες μας θέλουμε να βάλουμε στην ζωή μας το φως και την λάμψη των ημερών . Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αποκτήσουμε ρούχα πρωτότυπα , γεμάτα φωτεινότητα και χλιδή . Το καλό για φέτος είναι πως η μόδα συναντάει το εορταστικό πνεύμα καλωσορίζοντας στην γκαρνταρόμπα μας το χρυσαφί σακάκι . Πάμε λοιπόν να δούμε με ποιους τρόπους θα εντάξουμε το χρυσαφί σακάκι στην καθημερινότητα μας .

Χρυσαφί σακάκι : Οι σωστοί συνδυασμοί !

Rock Style 
Δίνοντας στην εμφάνιση μας την δόση τρέλας που χρειάζεται το πνεύμα των ημερών το χρυσαφί σακάκι σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο . Σαν σωστές fashionistas θα τολμήσουμε για φέτος το total look και θα πούμε ναι στο χρυσαφί παντελόνι το οποίο θα ολοκληρώσει την rock εμφάνισή μας . Θέλοντας να δώσουμε τις σωστές αντιθέσεις και ισορροπίες στην εμφάνιση μας ολοκληρώνουμε με μαύρο πουκάμισο ή μπλούζα , μαύρα μποτάκια και γιατί όχι ένα μαύρο κλασικό καπέλο . 
Casual Style
Για την casual εκδοχή της εμφάνισης μας το χρυσαφί σακάκι γίνεται η βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε την συνολική μας ενδυμασία . Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές οπότε ψηφίζουμε χρυσαφί σακάκι με μαύρο γιακά στο οποίο θα προσθέσουμε ένα μαύρο τζιν , ένα ριχτό μαύρο πουκάμισο και ένα ζευγάρι μπότες . Αξίζει επίσης να τονίσουμε πως για φέτος ακολουθώντας τις τάσεις του χειμώνα μπορούμε να προσθέσουμε στο σύνολο ένα oversize παλτό για τις πιο κρύες μέρες . Βέβαια θα αφαιρεθεί όταν φτάσουμε στον προορισμό μας . 
Sport Chic Style
Όταν το ζητούμενο είναι η άνεση και η ζεστασιά παραμένοντας κομψές και λαμπερές τότε επιλέγουμε ένα χρυσαφί teddy το οποίο θα αποτελέσει το δυνατό χαρτί της sport chic εμφάνισης μας . Συνοδεύουμε με boyfriend τζιν και μαύρο πουλόβερ με V γιακά . Στο τσουχτερό κρύο προσθέτουμε oversize παλτό , μαύρο σκούφο και κασκόλ και είμαστε πανέτοιμες να αντιμετωπίσουμε τα στοιχεία της φύσης . Α ναι , μια ιδέα κόκκινο κραγιόν και καλά Χριστούγεννα !


http://shopthelook.gr/%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις