ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ: ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ;


Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε επανάληψη. Πλησιάζει η πρωτοχρονιά, είσαι καλεσμένη σε εκείνο το σούπερ πάρτυ στο οποίο μπορεί να είναι και ο.. έτσι… και εσύ εκτός από ενθουσιασμένη είσαι γεμάτη αγωνία για το γνωστό πρόβλημα «τι θα φορέσω». Ετοιμάζεσαι με τις ώρες, στο τέλος δεν σου αρέσει τίποτα, «όλα πάνε στραβά», αλλάζεις ρούχα πέντε- έξι φορές, τελικά καταλήγεις να φορέσεις αυτό που είχες διαλέξει στην αρχή αλλά η διάθεσή σου έχει ήδη χαλάσει γιατί έχασες όλη σου την ενέργεια με το να ψάχνεις το τέλειο outfit το οποίο τελικά ήταν το αρχικό. Ή μήπως όχι; Μήπως να ξαναδοκιμάσεις το φόρεμα νούμερο 3 που φόρεσες πριν λίγο; Dont panic… Όποιο και αν είναι το μπάτζετ σου, τα παρακάτω items θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη εκείνη την νύχτα. Άσε που… τα περισσότερα μπορεί να τα διαθέτεις ήδη απλώς να μην τους έχεις δώσει την σημασία που τους αξίζει.
ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΦΟΥΣΤΑ
Είναι ότι πιο in style για φέτος τον χειμώνα. Η δερμάτινη φούστα, σε οποιοδήποτε μήκος, μπορεί να σε κάνει fashionista στην στιγμή, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας που επικρατούν φέτος. Αν- νομίζεις ότι- δεν έχεις, ψάξε καλύτερα στην ντουλάπα σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βρίσκεται μια φούστα με δερμάτινες λεπτομέρειες! Κατά αποκλειστικά δική μας προτίμηση, το μίντι μάκρος στο συγκεκριμένο είδος φούστας είναι πιο chic από το μίνι. Πρόσθεσε απλό τοπ και statement necklace σε χρυσές αποχρώσεις και είσαι έτοιμη!
ΠΑΓΙΕΤΕΣ
Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που μπορείς να φορέσεις παγιέτα χωρίς να θεωρηθεί κιτς. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις που μπορείς να φορέσεις παγιέτα χωρίς να παρεξηγηθείς, δεν περιλαμβάνουν την λέξη μπουζούκια, εκτός και αν τραγουδάς σε αυτά αλλά θα το αναλύσουμε σε επόμενο κείμενο. Ένα φόρεμα από παγιέτες σε γήινα χρώματα μπορεί να αποδειχθεί ultra chic με nude γόβες και απαλό μακιγιάζ. Έλα, ψάξε λίγο, κάτι παρόμοιο έχεις σίγουρα!
ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ
Τα ρούχα με διαφάνειες σε μικρή επιφάνεια του σώματος, μπορούν να είναι σέξι αλλά και στυλάτα! Το μαύρο, φαρδύ, ημιδιάφανο τοπ, που έχεις χρόνια στην ντουλάπα σου αλλά δεν μπορείς να θυμηθείς γιατί το πήρες, αφού δεν το φόρεσες τελικά, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε παντελόνι και μαύρες γόβες ενώ ένα κολιέ-γιακάς μπορεί να απογειώσει το σύνολό σου. Μην κάνεις υπερβολές στο μακιγιάζ, τόνισε τα μάτια ή τα χείλη (θα σου προτείναμε τα μάτια) και κράτα το υπόλοιπο σύνολο σε χαμηλούς τόνους.
ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ
Οκ αν θες να κάνεις μια κλασσική επιλογή, που φοράς συχνά, δικαίωμά σου. Οφείλεις όμως να της δώσεις έναν αέρα γιορτινό! Παίξε με τα αξεσουάρ, δοκίμασε να φορέσεις στέκες- κόσμημα στα μαλλιά με αλυσίδες και πέτρες ή διάλεξε ένα statement necklace σε έντονο χρώμα! Αν φοβάσαι τα έντονα κοσμήματα, διάλεξε ένα clutch bag σε έντονο χρώμα ή ακόμη καλύτερα συνδύασε το μαύρο φόρεμά σου με καμπαρντίνα σε χρώμα έντονο κόκκινο της φωτιάς!
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ
Και αν όλα αποτύχουν… εσύ θα έχεις πάντα το κόκκινο κραγιόν σου που θα σώσει την κατάσταση! Τα κόκκινα σαγηνευτικά χείλη είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά και σύμφωνα με έρευνες κάνουν τις γυναίκες που το φορούν να νιώθουν σέξι. Ακόμη και με ένα απλό τζιν, τα κόκκινα χείλη δείχνουν μια γυναίκα ελκυστική, σαγηνευτική με αυτοπεποίηθηση και έντονη προσωπικότητα!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις