Διάλεξες μαγιό για αυτό το καλοκαίρι;



#menstyle

Η αγαπημένη μου εποχή έφτασε και επίσημα! Και μαζί της το αναπόφευκτο ερώτημα για το ποιο μαγιό θα επιλέξεις για τις εμφανίσεις σου στις παραλίες. Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί το παλιό σου μαγιό ή αν το έχεις τόσα χρόνια που κοντεύει να λιώσει πάνω σου ανά πάσα στιγμή αποκαλύπτοντας πολλά σε δημόσια θέα, ήρθε πια ο καιρός να ανανεωθείς!

Είναι αλήθεια πως η αγορά μαγιό μπορεί να είναι αρκετά tricky, αλλά αν προσέξεις κάποια πολύ βασικά στοιχεία τότε θα κάνεις σίγουρα μια καλή επιλογή.

Πρώτον και κυριότερον, φρόντισε το μαγιό σου να έχει το σωστό μήκος, δηλαδή να σταματά περίπου στο μέσον του μηρού ή 2-3 δάχτυλα πάνω από το γόνατο – τα τύπου speedo και τα μαγιό-βερμούδα μέχρι τη γάμπα απορρίπτονται ασυζητητί (εκτός αν είσαι πολίστας ή 15 ετών αντίστοιχα).

Το δεύτερο σημαντικό σημείο είναι η εφαρμογή. Για να σου ταιριάζε, πρέπει να είναι τόσο φαρδύ ώστε να είναι άνετο και τόσο στενό όσο χρειάζεται για να στέκεται καλά χωρίς να σου πέφτει. Στα της εφαρμογής δηλαδή ισχύει περίπου ό, τι και για την επιλογή παντελονιού.

Τρίτο και τελευταίο καίριο σημείο αποτελεί το όποιο σχέδιο μπορεί να έχει πάνω το δυνάμει μαγιό σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις εκείνα που έχουν τσέπες ή κουμπιά, ενώ φρόντισε το pattern να ταιριάζει με το προσωπικό σου στυλ. Αν δεν σου αρέσουν τα έντονα σχέδια μη διστάσεις να αγοράσεις ένα απλό μαγιό. Αν νιώθεις άβολα, θα φαίνεται!

Και αφού στα πρώτα δύο σημεία δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, σκέφτηκα να σου δώσω μερικές ιδέες, βασισμένες στα trends αυτής της σαιζόν, ώστε να διαλέξεις το pattern που πιστεύεις ότι σε εκφράζει περισσότερο.

Αν δεν είσαι ιδιαίτερα παράτολμος στυλιστικά η καλύτερη επιλογή είναι φυσικά ένα μονόχρωμο μαγιό. Και πάλι όμως μπορείς να κάνεις τη διαφορά διαλέγοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα σε παστέλ απόχρωση, όπως τιρκουάζ, απαλό κίτρινο κλπ.

Εικόνα 2.jpg

Αν είσαι υποστηρικτής του πιο retro style τότε ένα ριγέ μαγιό ή ένα με εμπριμέ pattern σε πιο μουντές αποχρώσεις είναι οι καταλληλότερες επιλογές για σένα.

Εικόνα 3.jpg

Αν οι προτιμήσεις σου χαρακτηρίζονται από πιο funky mood, τότε μη φοβηθείς να επιλέξεις ένα πιο έντονο σχέδιο, φλοράλ, γεωμετρικό ή γενικότερα εμπριμέ.

Εικόνα 4.jpg

Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο στυλ σου χωρίς να διαλέξεις όμως ένα πολύ έντονο μοτίβο, η λύση είναι ένα μαγιό με γεωμετρικά σχέδια στις αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

Εικόνα 5.jpg

Αν θες να δώσεις μια πιο χαρούμενη και χιουμοριστική νότα στο στυλ σου, τότε τα μαγιό με πολύ έντονα σχέδια ή παραστάσεις με έντονα χρώματα θα σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση. 

Εικόνα 6.jpg

Εικόνα 7.jpg

Ραντεβού στην παραλία λοιπόν!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις