Αυτά τα χρήσιμα μικρά μυστικά για τα ραντεβού σας θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά όταν συνοδεύεστε από τον αγαπημένο σας.



Εντυπωσιάστε με το ντύσιμό σας. Τι να φορέσετε στα ραντεβού σας
Ακόμα κι αν δεν σας περισσεύει χρόνος και/ή χρήματα για να αγοράσετε το τέλειο συνολάκι για το ραντεβού σας, διαλέξτε κάτι από τη γκαρνταρόμπα σας που ξέρετε ότι του αρέσει και που σας κάνει να αισθάνεστε κομψή. Έτσι θα αποπνέετε έναν αέρα σιγουριάς.
Φανείτε προνοητικές
Δύο μέρες νωρίτερα, σιγουρευτείτε ότι το σύνολο που διαλέξατε είναι καθαρό κι έτοιμο να φορεθεί, ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε αλλαγές την τελευταία στιγμή και να νιώσετε ότι δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αφιερώστε αρκετό χρόνο στην προετοιμασία
Ακόμα κι αν το πρόγραμμά σας ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο, αφιερώστε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας για να ετοιμαστείτε. Μήπως, αφού τελικά βρήκατε την μπέιμπι σίτερ και τα παιδιά τελείωσαν το φαγητό τους, σας μένει μόνο ένα μισάωρο; Μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί ακόμα κι έτσι μπορείτε να τα καταφέρετε και να είστε πραγματικά εκθαμβωτική.
Όμορφα μαλλιά
Τα μαλλιά είναι το μυστικό της ομορφιάς σας. Είτε τα πιάσετε, είτε τα αφήσετε κάτω, είτε τα στολίσετε με όμορφα αξεσουάρ, βεβαιωθείτε ότι έχετε πετύχει το χτένισμα.
Διαλέξτε το τέλειο μέρος για το ραντεβού
Εσείς και το έτερό σας ήμισυ θα διαλέξετε τι ακριβώς σας εμπνέει για το ραντεβού σας. Είτε θέλετε να παίξετε μπόουλινγκ είτε να δειπνήσετε κάτω από το φως των κεριών – σκεφτείτε το μέσο που θα χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε και τι θα κάνετε στο ραντεβού σας για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα με τα κατάλληλα ρούχα. Ακόμα κι αν η καλύτερη επιλογή είναι το τζιν, μπορείτε να φορέσετε από πάνω μία μεταξωτή μπλούζα για να ξεχωρίζετε.
Έξυπνο μυστικό
Αν ανησυχείτε ότι ο αγαπημένος σας έχει δει να φοράτε τα «καλά» σας  πολλές φορές στο παρελθόν, απλά προσθέστε τους μια νέα πινελιά. Ένα υπέροχο καινούργιο κολιέ (που μπορείτε να έχετε δανειστεί από μία φίλη) ή ένα καινούργιο χρώμα κραγιόν μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις