Makeup trends Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015

 

Μινιμαλιστικό – Φυσικό μακιγιάζ

fusiko makigiazminimalistiko makigiaz
Κάθε γυναίκα αισθάνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή όταν φοράει make up, σκιές, eyeliner και οτιδήποτε μπορεί να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Για φέτος το Φθινόπωρο όμως η μεγαλύτερη τάση είναι το εντελώς φυσικό look, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με την επιδερμίδα μας, ώστε να είναι φρέσκια, λαμπερή και καθαρή.

Cat Eyes

taseis makigiaz ximonas 2015
Και σε ποια δεν αρέσει το συγκεκριμένο στυλ. Από την πρώτη στιγμή που έκανε το cat eye την εμφάνιση του στις πασαρέλες, όλες σπεύσαμε να αγοράσουμε διάφοραeyeliners και να δοκιμάσουμε το συγκεκριμένο look μέχρι να το τελειοποιήσουμε, οπότε δύσκολα θα μας το στερούσαν.
Αυτή τη φορά όμως όπως ίσως να πρόσεξες και εσύ οι γραμμές είναι πιο παχιές και τραβηγμένες, οπότε και τόσο λεπτή να μην σου βγει η γραμμή δεν παύεις να είσαι μέσα στην μόδα!

Βλεφαρίδες 60s look

makeup trends 2015-2016
Σε γενικές γραμμές οι φετινές προτάσεις έχουν να κάνουν με την εποχή των 70s, υπάρχει όμως και αυτή εδώ η πρόταση από τα 60s, όπου στα must της εποχής είναι οι έντονες και καλά διαχωρισμένες βλεφαρίδες, που μας θυμίζουν λίγο τις πορσελάνινες κούκλες που είχαμε μικρές.

Smoky Eyes

smoky eyes makigiaz
Αυτή η πρόταση νομίζω πως δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας και είναι μία από τις μεγάλες μας αδυναμίες τους χειμερινούς μήνες, αλλά και τους καλοκαιρινούς με πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Το look όμως έρχεται να ενισχύσει και η σκιά στις κάτω βλεφαρίδες, που κάνει την όλη εμφάνιση ακόμη πιο μυστηριώδης.

Κόκκινα κραγιόν

kokkina kragion moda ximonas
Μην μου πεις πως δεν το περίμενες πως και πως γιατί δεν θα σε πιστέψω. Το κόκκινο κραγιόν είναι ότι πιο θηλυκό, αισθησιακo και εντυπωσιακό μπορείς να επιλέξεις. Ακόμη και μόνο του να το φορέσεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ, σίγουρα θα κλέψεις τις καλύτερες εντυπώσεις. Επίσης, μπορείς να παίξεις με τις αποχρώσεις μιας και δεν είναι μόνο το κόκκινο της φωτιάς που συνιστούν, αλλά και πιο σκούροι τόνοι.

Berry κραγιόν

tasis makigiaz fthinoporo 2015
Αυτό το χρώμα πλησιάζει πολύ αυτό του βατόμουρου με λίγες βυσσινί πινελιές, όπως και να χει αν ζητήσεις ένα berry lipstick σίγουρα θα καταλάβουν ο τι ζητάς. Αυτή η τάση ξεκίνησε πέρυσι τον Χειμώνα και ομολογουμένως μας εξέπληξε ευχάριστα. Υπάρχουν αποχρώσεις για κάθε τύπο δέρματος, από τον πιο ανοιχτό μέχρι και τον πιο σκούρο και δίνουν έναν πολύ φινετσάτο αέρα στην εμφάνιση μας.

Nude κραγιόν

nude makigiaz
Μερικές φορές το λιγότερο χρώμα στα χείλη είναι και πιο κομψό, ιδίως όταν έχεις χρησιμοποιήσεις πιο έντονο makeup στα μάτια. Τέτοιες στιγμές λοιπόν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ματ και nude κραγιόν, ώστε να έχεις ένα πιο natural look.

Ombre χείλη

ombre xili 2015
Η τεχνική Ombre ήρθε για να μείνει. Ξεκίνησε με τα μαλλιά, συνέχισε στα νύχια και δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένα και τα χείλη. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως αυτό είναι το στυλ που ακολουθούσε και το seχ symbol των 70s, η Marilyn Monroe.

Rainbow μακιγιάζ ματιών

trends skies mation
Να και κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο ίσως το περιμέναμε περισσότερο το καλοκαίρι. Είδαμε Rainbow μαλλιά, οπότε γιατί όχι και makeup. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να παίξεις με τις σκιές σου, συνδυάζοντας διάφορα χρώματα.

Έντονο μπλε μακιγιάζ

makigiaz fthinoporo ximonas 2015
Το καλοκαίρι μας συνιστούσαν να χρησιμοποιούμε μπλε μολύβι για τα μάτια μας και ομολογουμένως ήταν αρκετά κολακευτικό στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν δεν παραφόρτωνες το όλο look. Τώρα όμως για το Φθινόπωρο το πήγαν ένα βήμα παρά πέρα το συγκεκριμένο χρώμα, μιας και μας προτείνουν έντονες μπλε σκιές, μολύβια και eyeliners.

Γήινες σκιές ματιών

giines skies mation
Μετά από τις έντονες σκιές περνάμε στις πιο γήινες αποχρώσεις, με το καφέ όπως καταλαβαίνεις να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε όλες του τις αποχρώσεις. Έτσι μπορείς να συνδυάσεις 3 trends σε 1, natural look, nude κραγιόν και γήινες σκιές.

Μαύρο μολύβι ματιών

mauro molivi mation
Τώρα θα μου πεις αυτό δεν είναι και κάτι καινούριο, μιας και δεν σταματήσαμε και ποτέ να το χρησιμοποιούμε στο εσωτερικό των ματιών μας. Έλα όμως που δεν ήταν στην μόδα, άσχετα με το πόσο πολύ αναδείκνυε τα μάτια μας. Πλέον όμως μπορείς να βάλεις άφοβα και κυρίως στην εσωτερική γωνία .

Γκρι σκιές ματιών

makigiaz ximonas 2015-2016
Με το συγκεκριμένο χρώμα μπορείς να πετύχεις ένα πιο ελαφρύ smoky eye αποτέλεσμα και να είσαι πάντα in fashion. Απλό, διακριτικό και ταυτόχρονα τόσο φινετσάτο!

Σκούρα χείλη

skoura ximerina xromata kragion
Μετά το berry κραγιόν για όσες τολμούν να δοκιμάζουν νέες ιδέες, έρχονται και τα αρκετά σκούρα κραγιόν. Και όταν λέμε σκούρα συμπεριλαμβάνεται ακόμη και το μαύρο.
Από την μία σε κάποιες γυναίκες ταιριάζει αρκετά αυτό το style, από την άλλη όμως κάνει την εμφάνιση σου αρκετά σκληρή και θα πρέπει να προσέχεις, ώστε να μην μοιάζεις σαν να ετοιμάζεσαι για τις απόκριες.

Ροζ κραγιόν

kragion trends ximonas 2015
Από το ένα άκρο στο άλλο, από τα σκούρα lipsticks στα φωτεινά ροζ. Αυτή σίγουρα είναι μια πιο Girly πρόταση, θέλει όμως αρκετή προσοχή, όσο εύκολο και αν φαίνεται το χρώμα, μιας και είμαστε μαυρισμένες από το καλοκαίρι και οι πολύ ανοιχτοί τόνοι θα κάνουν μεγάλη αντίθεση με το δέρμα μας.

Έντονα φρύδια

fridia trends  fthinoporo
Και η τάση των έντονων φρυδιών συνεχίζεται όπως βλέπεις, όχι μόνο όσον αφορά το χρώμα της σκιάς που χρησιμοποιούμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο τους δίνουμε σχήμα. Όταν τα χτενίζεις λοιπόν θα πρέπει να τα κάνεις προς τα πάνω και όχι να ακολουθείς απλά την γραμμή.

Lip gloss

tasis makeup fthinoporo 2015

Τέλος, τα lip gloss έπαιζαν σημαντικό ρόλο στον χώρο του makeup τη δεκαετία του 90 και μετά είχαν χαθεί για αρκετά χρόνια. Σιγά σιγά όμως τα επαναφέρουν στο προσκήνιο και φέτος τον Χειμώνα θα είναι ένα από τα must. Είναι ιδανικό για όσες θέλουν να έχουν μία νεανική και φρέσκια εμφάνιση.
Ποια είναι η γνώμη σου για τις τάσεις που μας πρότειναν οι καλύτεροι makeup artistsγια το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2015 – 2016;



http://www.ediva.gr/tasis-makigiaz-fthinoporo-xeimona-2016/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις