Όμορφη σε κάθε ηλικία: Ποια από τα must χρώματα της σεζόν πρέπει να φορέσετε

Μόδα 
Όμορφη σε κάθε ηλικία: Ποια από τα must χρώματα της σεζόν πρέπει να φορέσετε


Φέτος τα χρώματα της σεζόν είναι οι σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου και του βυσσινί, το μπλε του κοβαλτίου και το χρώμα των ζαφειριών. Όμως τα χρώματα αυτά δεν είναι και για όλες τις ηλικίες. Οι ειδικοί μίλησαν και ξεκαθάρισαν ότι τα χρώματα της μόδας δεν πάνε σε όλες τις ηλικίες, οπότε για να μη… μεγαλοφέρνετε ή για να μη δείχνετε… «μπεμπέκες», ακολουθείστε πιστά τις συμβουλές τους.

Όταν είσαι στα 20, βάλε φωτιά στα… βυσσινί
Είναι η κατάλληλη ηλικία για να τολμήσετε να φορέσετε ρούχα σε βυσσινί αποχρώσεις που είναι και το απόλυτο must. Μπορείτε να φορέστε ένα βυσσινί σακάκι και να το συνδυάσετε με ένα τζιν, ή ένα βυσσινί παντελόνι που μπορείτε να το συνδυάσετε με γκρι και λευκό. Το μαύρο παραμένει ένας κλασικός συνδυασμός και δώστε έμφαση στα αξεσουάρ.
20.jpg



Sexy 30αρες με μπλε του κοβαλτίου
Αν διανύετε τη δεκαετία των 30 τότε το φωτεινό μπλε του κοβαλτίου είναι το χρώμα για εσάς. Συνδυάστε το με μαύρο για περισσότερη ένταση και προτιμήστε αξεσουάρ που περιέχουν μέσα την λαμπερή αυτή απόχρωση.
30.jpg



Οι 40αρες κάνουν αίσθηση με  τα μωβ
Το μωβ με το μαύρο χαρίζει φέτος σοβαρότητα και αναδεικνύει την ωριμότητα των 40, χωρίς όμως αυτό  να σημαίνει ότι δεν είναι trendy και απόλυτα μέσα στη μόδα.
40.jpg



Αν πατήσατε τα 50, τολμήστε με το χρώμα
Επειδή πατήσατε τα πενήντα δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ντύνεστε και σαν γιαγιά. Επιλέξτε ένα κομμάτι από τα ρούχα που θα φορέσετε να είναι φούξια και δε θα χάσετε. Συνδυάστε το με λευκό ή μαύρο και τονίστε με αξεσουάρ στους τόνους του χρυσού.
50.jpg



60αρες σικάτες και λαμπερές
Για εσάς που είστε στα 60 λάμψτε με όλες τις αποχρώσεις του ζαφειριού. Ένα όμορφο σικάτο φόρεμα, ένα clutch bag, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια… Ότι και να επιλέξετε, να ξέρετε ότι το σκούρο χρώμα του ζαφειριού είναι η καλύτερη επιλογή.
60.jpg


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις